Το θεατρικό σχήμα ομάΔα, μετά και τη δεύτερη χρονιά επιτυχίας στην Αθήνα, φέρνει στη σκηνή του θεάτρου «Σοφούλη» το Big Baby του Frank Moher!

Το θεατρικό έργο «Big Baby» του Καναδού συγγραφέα και δημοσιογράφου Frank Moher, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το θεατρικό σχήμα ομάΔα, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Ιωάννας Μπακαλάκου και πρωτότυπα τραγούδια της Σοφίας Κουρτίδου.

Τον χειμώνα του 2014 στο θέατρο «Αλκμήνη» σημείωσε μεγάλη επιτυχία, συμπληρώνοντας 18 παραστάσεις. Παρουσιάστηκε επίσης στο «Θέατρο Κρήτης» στο Ηράκλειο Κρήτης για τρεις sold out παραστάσεις και φέτος στο «Θέατρο κάτω από τη γέφυρα» για 10 παραστάσεις.

Το έργο, γραμμένο το 2004, είναι μια «μαύρη» κωμωδία που συγγενεύει με το θέατρο του παραλόγου. Ο Frank Moher είναι πολυβραβευμένος συγγραφέας και έργα του έχουν παιχτεί σε θέατρα σε όλο τον κόσμο από την Καλιφόρνια και το Τορόντο έως το Τόκυο και το Κόσσοβο. Στην Ελλάδα παίζεται έργο του πρώτη φορά και όπως αναφέρει ο ίδιος (με το χαρακτηριστικό του χιούμορ) στο σημείωμα του, στο πρόγραμμα της παράστασης: «Όπως λέω και στους φίλους μου το πάνθεον των ελληνικών θεατρικών συγγραφέων περιλαμβάνει τον Αισχύλο, τον Σοφοκλή, τον Αριστοφάνη και τον Μόχερ! Τότε οι φίλοι μου, μου λένε να πιω άλλο ένα ποτό!».

Τοποθεσία: Θέατρο Σοφούλη, Τραπεζούντος 5 και Σοφούλη, Θεσσαλονίκη

Ημερομηνία: Σάββατο 28/02/15 στις 18:30
Κυριακή 1/03/15 στις 17:30
Δευτέρα 2/03/15 στις 21:00

Τιμές εισιτηρίων: κανονικό 12,00 €, μειωμένο 8,00 € Ειδικές τιμές για γκρουπ