Το Θέατρο Πόρτα παρουσιάζει από τις 2 Μαρτίου, και για 5 μόνο παραστάσεις, τη χοροθεατρική παράσταση του Χρήστου Παπαδόπουλου "Elvedon", βασισμένη στο μυθιστόρημα της Βιρτζίνια Γουλφ "Τα κύματα". 

Η ζωή έξι φίλων από τα παιδικά τους χρόνια μέχρι προχωρημένη ηλικία. Έξι ιστορίες, έξι διαφορετικές οπτικές της πραγματικότητας μέσα σε έναν κόσμο μεγάλο, ρευστό και αεικίνητο σαν τα "κύματα" της θάλασσας. 

Το κύριο στοιχείο από το έργο της Γουλφ που αποτελεί έμπνευση και θεματική της παράστασης, είναι η διαρκής συμπαντική ροή του χρόνου: μια πανίσχυρη δύναμη αλλαγής που ορίζει έναν κόσμο διαρκώς μεταβαλλόμενο όπου γέννηση και θάνατος, έρωτας και φιλία, ατομικό και κοινωνικό αποτελούν ενοποιημένη συνέχεια, καθώς και την έκφανση μιας αδιατάρακτης νομοτέλειας. 
Η έννοια αυτή της διαρκούς ροής αποτελεί τον πυρήνα της παράστασης, όπου η κίνηση μέσα απο την επανάληψη και τη σταδιάκη οργανική εξέλιξή της, αποτελεί τον βασικό τρόπο αφήγησης. 

Συντελεστές: 
Χορογραφία: Χρήστος Παπαδόπουλος 
Μουσική: Coti K 
Κοστούμια: Παναγιώτα Κοκκoρού 
Φωτισμοί: Νίκος Βλασσόπουλος 
Βοηθοί χορογράφου: Κατερίνα Σπυροπούλου, Χαρά Κότσαλη 
Φωτογραφίες-Βίντεο: Πάτροκλος Σκαφίδας 

Χορεύουν: Ιωάννα Παρασκευοπούλου, Ερμής Μαλκότσης, Χαρά Κότσαλη, Νώντας Δαμόπουλος, Αλέξανδρος Βαρδαξόγλου, Νάντη Γώγουλου 

Μέρες και ώρες παραστάσεων: από 2 έως 30 Μαρτίου, κάθε Δευτέρα στις 21.15 
Διάρκεια: 60 λεπτά    
Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 10€ 
Τηλέφωνο: 2107711333 

Θέατρο Πόρτα 
Μεσογείων 59, Αθήνα