Πρεμιέρα κάνει το Σάββατο  το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας, με την κωμωδία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου ''Τα Μωρά τα φέρνει ο Πελαργός'', σε σκηνοθεσία Κλεώνης Φλέσσα.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά κωμική αλλά και τρυφερή ιστορία που διαδραματίζεται στη Θεσσαλονίκη, την περίοδο της Γερμανικής κατοχής, το χειμώνα του 1943, μέσα στις ιδιαίτερα δύσκολες και σκοτεινές συνθήκες εκείνης της περιόδου. Μέσα από τους χαρακτήρες του έργου αναδεικνύεται η ευγένεια και ο ανθρωπισμός που δονούν την ψυχή και ωθούν στη δημιουργία φωτεινών στιγμών της ανθρώπινης ζωής, ακόμα και μέσα στο σκοτάδι και τη βαρβαρότητα της εποχής.

Το έργο είναι παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας και ανεβαίνει στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου και παίζουν οι ηθοποιοί: Περικλής Αλμπάνης, Μαρίνα Ταβουλάρη, Μαρία Γουλά, Γιώργος Τσαπόγας, Εύη Γιαννακοπούλου, Χρήστος Νικηταΐδης και ο Αλέκος Κολλιόπουλος.

Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι του Κωνσταντίνου Ζαμάνη, ο φωτισμός του Ανδρέα Μπέλλη και την μουσική επιμελείται ο Ηρακλής Πασχαλίδης. Οι παραστάσεις  θα δίνονται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.