Με αυτό τον ευφάνταστο τίτλο η διάσημη Αμερικανίδα καλλιτέχνης, επιστρέφει στις 8 Ιουνίου στο θέατρο Badminton, για να μας παρουσιάσει τη δική της παραίσθηση. H  σπουδαία καλλίτεχνης μετά από διάφορα βραβεία για τη συμβολή της στις τέχνες, αλλά και την παραγωγή δίσκων μουσικής, έρχεται για να εντυπωσιάσει τους Έλληνες θαυμαστές της με μία παράσταση εμπνευσμένη από το παράδοξο.

«Delusion»
ο τίτλος και αφετηρία της αυτή τη φορά είναι μικρές ιστορίες μυστηρίου. Το «Delusion» δημιουργήθηκε για την πολιτιστική Ολυμπιάδα του Vancouver το 2010. Τα «όπλα» της δημιουργού, ο συνδυασμός βιολιού, ηλεκτρονικού κουκλοθέατρου, μουσικής και εικαστικών.

Αποτέλεσμα αυτής της μείξης διαφορετικών μέσων, που τόσο πολύ θυμίζει theater installation, είναι ένας διαλογισμός πάνω στη ζωή και στη γλώσσα. Μια παράσταση γεμάτη λυρισμό και χρώματα, που οι ιστορίες που τη συνθέτουν μοιάζουν να προέρχονται από άλλους κόσμους, οι οποίοι έχουν ασκήσει επίδραση στη Laurie Anderson. Έτσι, ο τεχνικός, ο επιστημονικός, ο προσωπικός, αλλά και ο μυθικός κόσμος, βρίσκονται να πρωταγωνιστούν. Φυσικά, εμπνέεται από καταστάσεις συνείδησης και ονειρικές, εκεί όπου το εγώ μάχεται με το υπερεγώ και τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Πηγή: downtown.gr