Μετά από τις εμφανίσεις τους στην Αθήνα, οι ΜΟΜΙΧ, το αμερικάνικο χορευτικό συγκρότημα που αγαπήσαμε, ανεβαίνει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης 1-5 Απριλίου με «Dreamcatcher».

Το ελληνικό κοινό έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια έναν εθισμό στους ΜΟΜΙΧ, το συγκρότημα ακροβατικού-αθλητικού χορού του θαυματοποιού Mόουζες Πέντλετον που μας επισκέπτονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και πάντα σε κατάμεστα θέατρα. Η φετινή επίσκεψη των ΜΟΜΙΧ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη γίνεται σε θερμό κλίμα –δεν αναφερόμαστε στον καιρό προφανώς- αφού η νέα παράσταση, με την οποία το συγκρότημα περιοδεύει τον κόσμο, περιέχει αποσπάσματα από τα πιο γνωστά έργα τους, μια μορφή best of, εμπλουτισμένη με πέντε νέες χορογραφίες.

 

Άξονας της παράστασης είναι για άλλη μια φορά η μαγεία, η ιδιότητα της τέχνης να φιλτράρει τα  όνειρά μας, η μαγική λειτουργία της ινδιάνικης ονειροπαγίδας που αποτέλεσε το έναυσμα για τη συγκρότηση της παράστασης. Όσο για τα υλικά από τα οποία πλάστηκε η τρέχουσα ονειροπαγίδα - «Dreamcatcher», αυτά είναι τα αναμενόμενα: υψηλή χορευτική τεχνική, ακροβατικά και παντομίμα, ειδικά εφέ, προβολές και ειδικοί φωτισμοί, όλα τα συστατικά που κάνουν ένα υπερθέαμα αντάξιο της φήμης των ΜΟΜΙΧ.

 

Για τους Αθηναίους που θα θελήσουν να δουν την παράσταση, δυστυχώς τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί.

Για τους Θεσσαλονικείς θαυμαστές του συγκροτήματος, οι ΜΟΜΙΧ θα παρουσιάσουν το «Dreamcatcher» από 1 έως 5 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στη συμβολή 25ης Μαρτίου με την παραλία. Τιμές εισιτηρίων: 30, 40, 50, 65 ευρώ (παιδικό, φοιτητικό -20% σε όλες τα ζώνες). Κρατήσεις-αγορές εισιτηρίων: 2310 895939, www.tch.gr.