Είναι δυο από τα πιο λαμπερά και ταλαντούχα «αστέρια» του Χόλιγουντ, με μερικές από τις πιο σημαντικές αλλά και ακριβοπληρωμένες ταινίες στο βιογραφικό τους. Ο λόγος για τον Tom Hanks και την Julia Roberts που πρωταγωνιστούν μαζί στην κινηματογραφική ταινία «Larry Crowne», η οποία θα βγει στις αίθουσες στις 30 Ιουνίου.

Η πλοκή της ταινίας έχει να κάνει με ένα μεσήλικα άντρα, ο οποίος χάνει τη δουλειά του και αντί να τα «βάψει μαύρα», «επανεφεύρει» τον εαυτό του πηγαίνοντας ξανά στο πανεπιστήμιο.

Σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας είναι ο ίδιος ο Tom Hanks ο οποίος μαζί με την Julia Roberts, μίλησε στο περιοδικό «W» για την συνεργασία τους και την ταινία.

«Η ταινία φορά στο να καταπολεμήσουμε τον κυνισμό. Οι άνθρωποι από τη φύση τους είναι αισιόδοξοι αλλά πρέπει να επιλέξουμε να απομακρυνθούμε από τον κυνισμό. Είχα αυτή την ιδέα, για έναν άνθρωπο που χάνει τη δουλειά του και στο τέλος της ταινίας συνειδητοποιεί ότι ήταν το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να του είχε συμβεί», είπε ο ηθοποιός.

Από την πλευρά της η Roberts, ερωτηθείσα σχετικά με το αν είχε άγχος που θα συνεργαζόταν με τον Tom Hanks είπε: «Όχι, καθόλου. Γνωριζόμασταν από πιο παλιά. Όταν ήμουν στη Ρώμη και γύριζα το Eat Pray Love, μου έστειλε το σενάριο και με ρώτησε τι πίστευα για αυτό».Πηγή: protothema.gr