Εννέα «απελπισμένοι» Νεοέλληνες αποφασίζουν να αλλάξουν την ζωή τους φεύγοντας για την Αμερική... Η μοίρα όμως τους επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη! Το αεροπλάνο πέφτει σε ένα τροπικό νησί του Ατλαντικού. Εκεί, κάπου στα βάθη της ζούγκλας, μακριά από τον πολιτισμό, οι ήρωες δοκιμάζονται, λένε τον πόνο τους, κλαίνε, γελάνε, σκέφτονται, αναθεωρούν, μετανιώνουν, αυτοψυχαναλύονται και τέλος, λυτρωμένοι και ελεύθεροι για μια στιγμή από τις κοινωνικές συμβάσεις, ζουν τη δική τους ουτοπία …

«ΟΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ» είναι μια σπονδυλωτή μουσική κωμωδία που σατιρίζει με καυστικό τρόπο το σήμερα, αυτή την πολύ ιδιαίτερη Νεοελληνική πραγματικότητα, όπως έχει διαμορφωθεί υπό τις τωρινές συνθήκες.

Οπλισμένο με πολύ χιούμορ, πολλές ανατροπές και…πολλή τρυφερότητα, το έργο συνδυάζει δομικά στοιχεία επιθεώρησης και έργου πρόζας με αρχή, μέση και τέλος.

Παρότι «Απελπισμένοι», οι πρωταγωνιστές μας Νίκος Μουτσινάς, Χριστίνα Τσάφου, Αθηνά Οικονομάκου, Νίκη Παλληκαράκη, Μαρία Ανδρούτσου, Τάσος Γιαννόπουλος, Ελένη Καρακάση, Μάνος Πίντζης και Γιώργος Βάλαρης «επιβιώνουν στην ζούγκλα» με γέλιο, μουσική και χορό.

Οι «Απελπισμένοι» σας περιμένουν στο Θέατρο Αθηνά!