Οι Tristan, Martino, Alexandros και Amazing Dio & Elina θα μας μαγέψουν με τα κόλπα τους στη σκηνή του El Convento Del Arte το Σάββατο 13 και την Παρασκευή 26 Ιουνίου.

Ποιος είπε ότι η μαγεία δεν είναι αληθινή; Ότι ο άνθρωπος έπαψε να αναζητάει τρόπους για να υπερβεί τους περιορισμούς του σώματος και του περιβάλλοντός του; Ο Γκούφυ ίσως –η διαμάχη του με τη μάγισσα Φούρκα είναι γνωστή στους αναγνώστες του Μίκυ Μάους- και εκείνοι εξ ημών που στερούνται φαντασίας.

Στους υπόλοιπους, σε εκείνους που δεν φοβούνται το παιδί μέσα τους, που εμπιστεύονται το ένστικτό τους και η φαντασία τους καλπάζει, απευθύνεται το πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί το Σάββατο 13 και την Παρασκευή 26 Ιουνίου στη σκηνή του El Convento Del Arte, του «μοναστηριού της τέχνης» που λειτουργεί εδώ και μερικά χρόνια στο Μεταξουργείο. Οι καλύτεροι έλληνες μάγοι, οι Tristan, Martino, Alexandros και Amazing Dio & Elina, θα μας μυήσουν στην τέχνη της μαγείας, στην πιο εκλεπτισμένη και ψυχαγωγική μορφή της.

Η ταυτότητα της παράστασης:

Αφήγηση: Πέμη Ζούνη

Σενάριο: Διονύσης Γουλιμής

Sound Design: Nick Arkomanis

Μουσική κειμένων by: George Arkomanis

El Convento Del Arte, Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο, τηλ. 210 5200602. www.elconvento.gr. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Σάββατο 13 και Παρασκευή 26 Ιουνίου, 10.00 μ.μ. Είσοδος: 10 €