Από τις 19 Μάη μέχρι και τις 25 Ιουνίου εκτίθενται στην K-Art έργα καλλιτεχνών με ποικίλες τεχνικές και θέμα τον παράδεισο. Την εποχή που η γενετική μηχανική κάνει τεράστια άλματα και η δημιουργία συνθετικού γονιδιώματος είναι πλέον γεγονός, η ανθρώπινη πίστη στην ύπαρξη του παραδείσου κλονίζεται όλο και περισσότερο.

Ο παράδεισος είναι η θεϊκή ανταμοιβή (ή μήπως δωροδοκία;) για εγκράτεια στην επίγεια ζωή και αγάπη και αφοσίωση στο Θεό-Δημιουργό. Ένας επουράνιος όμορφος κήπος για τη μετά θάνατο διαμονή των δικαίων. Ένας τόπος ευτυχίας, χωρίς πόνο, λύπη, φόβο και ντροπή.

Ο άνθρωπος σίγουρα έχει ανάγκη τους παράδεισους, επίγειους ή επουράνιους. Τους ονειρεύεται και επιθυμεί να τους κατακτήσει. Δυναμώνουν την ελπίδα, αποτελούν το έπαθλο ενός δύσκολου αγώνα.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Βανέσσα Αναστασοπούλου, Ευφροσύνη Αστερή, Εριφύλη Βενέρη, Χρήστος Γιαννόπουλος, Άννα Δημητρίου, Θεόφιλος Κατσιπάνος, Αντώνης Κοσμαδάκης, Χρήστος Κωτσούλας, Τάσος Μπαμπατζιάς, Κώστας Μπερδέκλης, Μανώλης Μπιτσάκης, Ιωάννα Σπανάκη, Διονύσης Χριστοφιλογιάννης, Χαράλαμπος Ψαρράς.

Διάρκεια έκθεσης: 19 Μαΐου-25 Ιουνίου.

Πηγή: downtown.gr