Ένα νέο θεματικό φεστιβάλ με τη συμμετοχή καλλιτεχνών από τις χώρες της Μεσογείου εγκαινιάζεται τις επόμενες ημέρες στα Χανιά.

Μουσική, χορός, σινεμά αλλά και γαστρονομία είναι οι άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί το νέο θεματικό φεστιβάλ «Ίχνη Μεσογείου» που έρχεται να εμπλουτίσει το καθιερωμένο Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Χανίων. Με τη συμμετοχή καλλιτεχνών από την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Κύπρο, την Τουρκία και τις χώρες της Βόρειας Αφρικής, η νέα διοργάνωση φιλοδοξεί να αναδείξει την κοινή κληρονομιά των χωρών που περιβρέχονται από τη ρωμαϊκή Mare Nostrum μέσα από εκδηλώσεις υψηλής ποιότητας που θα συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον ντόπιων και ξένων.

Το φεστιβάλ «Ίχνη Μεσογείου» θα έχει διάρκεια από τις 12 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου. Αν βρεθείτε στα Χανιά ανάμεσα στις παραπάνω ημερομηνίες, μην παραλείψετε να μελετήσετε το πρόγραμμα. Άλλωστε, καλοκαίρι δεν είναι μόνο ο ήλιος και η θάλασσα∙ καλοκαίρι είναι οι ανοιχτοί ορίζοντες που μόνο η τέχνη μπορεί να προσφέρει.

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ «Ίχνη Μεσογείου».