Ακυρώνεται η προγραμματισμένη παράσταση «Λούλου» του Μπομπ Γουίλσον, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Φεστιβάλ Αθηνών. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι το Φεστιβάλ ενέταξε στις εκδηλώσεις του στην Πειραιώς 260, δύο παραστάσεις « Prises - Reprises» με δρώμενα του Γάλλου καλλιτέχνη Nτενί Μαριότ, (28,29/6) ενώ στα πλαίσια του αφιερώματος στον Δημήτρη Μητρόπουλο, θα προβληθεί το ντοκυμαντέρ « Γυμνά Χέρια - Δημήτρης Μητρόπουλος» του Γιώργου Σκεύα, (11/7).

Επίσης το Φεστιβάλ, προσθέτει τις δύο καλλιτεχνικές ομάδες «drog A tek» και «Erasers», με ντοκιμαντέρ πάνω σε δρώμενά τους και τίτλο «We Lost Control - 72 λάθη σε πραγματικό χρόνο», στις 2-4 Ιουνίου, στη γκαλερί Μπερνιέ/Ηλιάδη.

Η παράσταση «Πολεοδομία 4 / Η ταράτσα του Αυτόχειρα», με την Υβόννη Μαλτέζου στο Γαλλικό Ινστιτούτο αλλάζει ημερομηνίες και θα πραγματοποιηθεί στις 15, 16 & 17 Ιουλίου.

Τέλος, το Φεστιβάλ ανακοινώνει ότι η παράσταση «Οι ναυαγοί της τρελής ελπίδας» με το «Θέατρο του Ήλιου»της Αριάν Μνουσκίν, θα πραγματοποιηθεί στο Athens Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, στις 10-12/6 και 15-19/6.