Τρεις τυχεροί αναγνώστες του newpost.gr και οι συνοδοί τους θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν τη φαντασμαγορική μουσικοθεατρική παράσταση που ανεβαίνει στο θέατρο Badminton στις 28 και 29 Νοεμβρίου.

Οι τρεις πρώτοι που θα στείλουν τις λέξεις «Προσκλήσεις- Paris! The show» και το πλήρες ονοματεπώνυμό τους στο [email protected] θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση του Σαββάτου 28 Νοεμβρίου στις 21:00. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω μέιλ.

Για το «Paris! The show» σας έχουμε ενημερώσει. Είναι μια από τις πιο φιλόδοξες νέες διεθνείς παραγωγές που θα φιλοξενηθούν τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα, στη σκηνή του θέατρο Badminton. Από τους δημιουργούς του «Edith! The show», πλημμυρισμένο με τις αθάνατες μελωδίες που τραγούδησαν η Εντίθ Πιαφ, ο Μορίς Σεβαλιέ, ο Ιβ Μοντάν, ο Σαρλ Αζναβούρ, ο Ζακ Μπρελ, ο Σαρλ Τρενέ, η Ζοζεφίν Μπέικερ, με ένα εντυπωσιακό καστ, το «Paris! The show» είναι το καλύτερο αντίδοτο στην μελαγχολία των ημερών –ένα υπέροχο θέαμα για μικρούς και μεγάλους που θα μας αφήσει με γεύση αισιοδοξίας.

«Paris! The show», Θέατρο Badminton, Σάββατο 28 Νοεμβρίου, 21:00, και Κυριακή 29 Νοεμβρίου, 19:30. Τιμές εισιτηρίων: Δ’ Ζώνη 18 € (φοιτητικό 13 €), Γ’ Ζώνη 28 € (φοιτητικό 23 €), Β’ Ζώνη 38 €, Α’ Ζώνη 48 €, VIP Ζώνη 58 €. Προπώληση εισιτηρίων: 2108840600, www.abcd.gr, www.viva.gr, PUBLIC, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, SEVEN SPOTS, IANOS, MEDIAMARKT, RELOAD