Ο μουσικός και showman και οι σύντροφοί του στις πρόσφατες εμφανίσεις του παρουσιάζουν την παράσταση «MASTURNATION HELLASS, η τρύπα της κολάσεως»

Το χιούμορ του Τζίμη Πανούση δεν προσφέρεται για σχολιασμό και αναμετάδοση από τα καθώς πρέπει μίντια. Ο λόγος είναι προφανής –η αθυροστομία του καλλιτέχνη ταιριάζει περισσότερο στις αίθουσες συναυλιών παρά στις οθόνες μας. Πόσο μάλιστα όταν το πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι προσφέρει άφθονη τροφή στην φαντασία και στη σατυρική διάθεσή του.

Ο Τζίμης Πανούσης λοιπόν και οι Μουσικές Ταξιαρχίες του –όχι αυτοί βεβαίως που απάρτιζαν το συγκρότημα στη δεκαετία του ’80- επανέρχονται δυναμικά με μια νέα παράσταση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της εποχής, στο Gagarin 205. Μετά από τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις του στο ιστορικό Κύτταρο, ο showman και οι μουσικοί που τον συνοδεύουν είναι πανέτοιμοι να μας απογειώσουν με μια performance που συνδυάζει τον Αριστοφάνη με το ροκ και το stand-up comedy με το λαϊκό πάλκο.

Οι φίλοι του Τζιμάκου να είστε εκεί.

«MASTURNATION HELLASS, η τρύπα της κολάσεως», Gagarin 205, Λιοσίων 205, Αθήνα. Παρασκευή 8 & Σάββατο 9 Ιανουαρίου. Τιμές εισιτηρίων:  προπώληση 13 ευρώ,  στην πόρτα  15 ευρώ.  Σημεία προπώλησης: www.viva.gr , καταστημάτα Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός, Media Markt, Reload (Πανεπιστημίου 54)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τις ανάγκες της παράστασης, ο χώρος έχει διαμορφωθεί ειδικά με περιορισμένες θέσεις καθήμενων και τραπέζια. Για κράτηση τραπεζιών επικοινωνείτε με το 6946651878