Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Γιώργος Χατζής και η Ρούλα Μανισάνου επανέρχονται ενισχυμένοι με μια παράσταση εμπνευσμένη από την αγαπημένη συνήθεια της εποχής, τα selfie.

Για τους Άγαμοι Θύται ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο. Κάθε συνάντησή τους αποτελεί αιτία χαρά για τους χιλιάδες φίλους του σχήματος που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη το 1990 για να κατακτήσει το πανελλήνιο. Φυσικά στην πορεία των χρόνων πολλά πράγματα άλλαξαν∙ άλλοι έφυγαν, άλλοι επανήλθαν, άλλοι προστέθηκαν. Το αποτέλεσμα ωστόσο είναι πάντα απολαυστικό και επίκαιρο.

Η φετινή παράσταση του σχήματος «AGAMOI THYTAI SELFiE» είναι εμπνευσμένη από την αγαπημένη συνήθεια των νεοελλήνων, τα selfie. Ενορχηστρωμένη από τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, με την σύμπραξη της Δήμητρας Παπαδοπούλου και την συμμετοχή των Σπύρου Παπαδόπουλου και Κώστα Μακεδόνα, σχολιάζει τα τεκταινόμενα γύρω μας με ευρηματικότητα και χιούμορ.

Πώς; Οι συντελεστές αυτοφωτογραφίζονται ως ιδανικοί αυτόχειρες, προσπαθώντας μάταια, να εστιάσουν στη νεοελληνική ζωή. Αναζητούν εναγωνίως, ισοδύναμα του γέλιου για να αποσύρουν την εθνική μελαγχολία. Ποζάρουν ναρκισσευόμενοι και μνημονεύουν τα αυτομνημόνια. Γιατί πιστεύουν πως η δική τους selfie είναι η καλύτερη. Αυτοϊκανοποιούνται ως γνήσιοι νεοέλληνες που άπλωσαν τα χεράκια τους και έβγαλαν τα ματάκια τους.

Το σύνθημά τους :
Άγαμοι Θύται… με αξιοπρέπεια,
Άγαμοι Θύται… από μόνοι μας,
Άγαμοι Θύται… selfie
 
«AGAMOI THYTAI SELFiE», ANODOS Live Stage, Πειραιώς 183, Αθήνα. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή και Σάββατο, 23:00 (ώρα προσέλευσης 22:00), από 11 Δεκεμβρίου (τις ημέρες των εορτών οι παραστάσεις θα γίνουν Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 24, 25, 26, 27 Δεκεμβρίου και 31 Δεκεμβρίου, 1, 2, 3 Ιανουαρίου). Είσοδος: 15 ευρώ (είσοδος και ποτό στο μπαρ). Μπουκάλι από 120 ευρώ (4 άτομα). Κρατήσεις στα τηλέφωνα 210 3468100 & 6978000087.