current views are: 14

15 Δεκεμβρίου 2015
Δημοσίευση11:07

Ρεσιτάλ γέλιου στην πρεμιέρα του «Καμαρώστε μας»

Επώνυμοι και μη θαυμαστές των καλλιτεχνών απόλαυσαν ένα χορταστικό πρόγραμμα, πάντρεμα σάτιρας και μουσικής, με τη σφραγίδα του Γιάννη Ζουγανέλη.

Δημοσίευση 11:07’

Επώνυμοι και μη θαυμαστές των καλλιτεχνών απόλαυσαν ένα χορταστικό πρόγραμμα, πάντρεμα σάτιρας και μουσικής, με τη σφραγίδα του Γιάννη Ζουγανέλη.

Επώνυμοι και μη θαυμαστές των καλλιτεχνών απόλαυσαν ένα χορταστικό πρόγραμμα, πάντρεμα σάτιρας και μουσικής, με τη σφραγίδα του Γιάννη Ζουγανέλη.

Τι κάνει ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα πετυχημένο; Αν θέλετε να μάθετε την απάντηση στο ερώτημα, δεν έχετε παρά να κάνετε μια βόλτα προς Βοτανικό Σάββατο βράδυ ή μεσημέρι Κυριακής. Εκεί, στο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ Plus, θα απολαύσετε τον Γιάννη Ζουγανέλη και την παρέα του σε ένα show με πλάκες, καζούρες, θεατρικά νούμερα και πολλή μουσική, το οποίο αναδεικνύει, εκτός από τις αρετές του κάθε καλλιτέχνη ξεχωριστά, τη στεντόρεια φωνή του Δημήτρη Μπάση και το χαμηλόφωνο αλλά καίριο χιούμορ του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, τη χημεία της ομάδας. Κόβει ο ένας, ράβει ο άλλος. Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό, όπως ανακάλυψαν οι θεατές της πρεμιέρας της παράστασης το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου.

Θεατές επώνυμοι και μη οι οποίοι συμμετείχαν με ενθουσιασμό στα δρώμενα και καταχειροκρότησαν τους καλλιτέχνες στις διαδοχικές εμφανίσεις τους. Φυσικά δεν έλειψαν και τα απρόοπτα…  Ευχάριστα ευτυχώς. Η  αγαπημένη Ελεονώρα Ζουγανέλη που συγκίνησε με τη «βίντεο… συμμετοχή»- έκπληξη στο πρόγραμμα και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου που αποθεώθηκε όταν ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε στο τέλος της παράστασης.

Κατά τ’ άλλα ο Γιάννης Ζουγανέλης, ψυχή της παράστασης, πηγαίος, αστείρευτος, σε συνεχή διάλογο και επικοινωνία με το κοινό, τα έδωσε όλα και κατάφερε ένα μοναδικό πάντρεμα σάτιρας και μουσικής. Ο Δημήτρης Μπάσης, γνήσια λαϊκή φωνή, απογείωσε το κέφι, μας ταξίδεψε στα πιο ωραία λαϊκά μονοπάτια και κέρδισε τις εντυπώσεις στα θεατρικά δρώμενα.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο αγαπημένος Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ, ροκ, ηλεκτρικός και λαϊκός ταυτόχρονα, πληθωρικός όπως πάντα  πάνω στη σκηνή, με τραγούδια-σφραγίδα της πολύχρονης καριέρας του, καταχειροκροτήθηκε. Νέες, ταλαντούχες και δροσερές, η Σοφία Κουρτίδου και  η Βίκυ Καρατζόγλου, ενθουσίασαν με τους ρόλους τους  και τα τραγούδια τους.Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ήρεμη δύναμη του θεάτρου μας, προκάλεσε γέλιο μέχρι δακρύων με τις ερμηνείες του. Τη συμπάθεια του κοινού κέρδισε και η εκκολαπτόμενη Σοφία Πριόβολου που εμφανίζεται πριν ακόμα ξεκινήσει η παράσταση…

«Καμαρώστε μας!», ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ plus, Ιερά Οδός 76 & Σπύρου Πάτση (είσοδος από Κασσάνδρας 23), Βοτανικός. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Σάββατο  23:00 και Κυριακή 14.00 (ώρα προσέλευσης 22:00 και 13:00 αντίστοιχα). Αγιασμός και έναρξη Σάββατο 12 Δεκεμβρίου. Κρατήσεις στα τηλέφωνα 210-3412622 & 6974 488403. Είσοδος: 15 ευρώ (είσοδος και ποτό στο μπαρ) -για όσους θέλουν να παίξουν την Μπουκάλα από 120 ευρώ (4 άτομα). Τις ημέρες των εορτών οι παραστάσεις θα γίνουν Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή (24, 25, 26, 27 Δεκεμβρίου και  31 Δεκεμβρίου, 1, 2, 3 Ιανουαρίου)