Ένα Χριστουγεννιάτικο Bazaar με φιλανθρωπικό σκοπό διοργάνωσαν οι γονείς των International School of Athens και Melina’s Kindergarten.

Κάτω από μια ηλιόλουστη μέρα, γονείς και παιδιά, απήλαυσαν στους χώρους του ISA στο Κεφαλάρι, μια πολύ σημαντική εκδήλωση με κύριο σκοπό να μαζευτούν χρήματα για το ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ που αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα προσφοράς ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» προς τα παιδιά που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα και τις οικογένειές τους.

Οι μικροί φίλοι του σχολείου που επισκέφτηκαν το bazaar, είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη, να φτιάξουν χριστουγεννιάτικα στολίδια με πηλό, να διακοσμήσουν γλυκίσματα, αλλά και να παρακολουθήσουν ζογκλέρ και ταχυδακτυλουργούς.

Οι μεγάλοι μπόρεσαν να αγοράσουν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα τους, μέσα από μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

Οι διαφορετικές γεύσεις φαγητού ήταν άφθονες και η δοκιμή νέων και παλαιοτέρων κρασιών, έδωσαν μια ξεχωριστή νότα σε όλο το γεγονός. Η ημέρα έληξε με την κλήρωση εκατό και πλέον δώρων, που είχαν την καλοσύνη να προσφέρουν οι χορηγοί του γεγονότος.