Ο άσος του μπάσκετ γιόρτασε τα 49α γενέθλιά του στο Άνοδος Live Stage όπου τον περίμενε μια έκπληξη

Με μια τούρτα με …49 κεράκια, δώρο των φίλων του, και αφιερώσεις από σκηνής γιόρτασε τα γενέθλιά του ο άσος του ΠΑΟΚ το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στο Άνοδος Live Stage. Ο φοβερός και τρομερός σούτινγκ γκάρντ επέλεξε να περάσει το βράδυ του μαζί με τον καλό του φίλο, επίσης καλαθοσφαιριστή, Χρήστο Κωνσταντινίδη, στην παράσταση «Agamoi Thytai Selfie» (δείτε ΕΔΩ το σχετικό άρθρο) που παρουσιάζουν ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Γιώργος Χατζής και η Ρούλα Μανισάνου με την συμμετοχή των Σπύρου Παπαδόπουλου και Κώστα Μακεδόνα.

Τον αθλητή καταχειροκρότησε όλος ο κόσμος που βρίσκονταν στο κέντρο, ανάμεσά τους και η Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά, ενώ δεν έλειψαν οι κραυγές «Ω,Μπάνε, Μπάνε…».

Στο διάλειμμα της παράστασης ο Μπάνε Πρέλεβιτς επισκέφτηκε τα καμαρίνια των πρωταγωνιστών της μουσικοθεατρικής παράστασης όπου τον υποδέχτηκαν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και μαζί με τον Ιεροκλή, τον Σταρόβα, τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, τον Γιώργο Χρυσοστόμου και τον Γιώργο Χατζή.

«AGAMOI THYTAI SELFiE», ANODOS Live Stage, Πειραιώς 183, Αθήνα. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή και Σάββατο, 23:00 (ώρα προσέλευσης 22:00), από 11 Δεκεμβρίου (τις ημέρες των εορτών οι παραστάσεις θα γίνουν Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 24, 25, 26, 27 Δεκεμβρίου και 31 Δεκεμβρίου, 1, 2, 3 Ιανουαρίου). Είσοδος: 15 ευρώ (είσοδος και ποτό στο μπαρ). Μπουκάλι από 120 ευρώ (4 άτομα). Κρατήσεις στα τηλέφωνα 210 3468100 & 6978000087.