Το σίκουελ της επιτυχημένης κωμωδίας «Hangover», που έκανε ρεκόρ εισπράξεων στο αμερικανικό box-office, βγαίνει σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας. Το Hangover ΙΙ που προβλήθηκε στους κινηματογράφους της Βόρειας Αμερικής το Σαββατοκύριακο σημείωσε εισπράξεις 86,5 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα σε τρεις ημέρες.

Πρόκειται για το καλύτερο «άνοιγμα» στο αμερικανικό box-office για κωμωδία που έχει γίνει ποτέ.

Το σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας Hangover ξεκινά με ένα φαινομενικά αθώο γεύμα… και οι μπελάδες ακολουθούν τη γνωστή παρέα μέχρι στην εξωτική Ταϊλάνδη, όπου ο Phil (Bradley Cooper), ο Stu (Ed Helms), ο Alan (Zach Galifianakis) και ο Doug (Justin Bartha) ταξιδεύουν για τον γάμο του Stu.

Μετά το αξέχαστο μπάτσελορ πάρτι  της πρώτης ταινίας στο LasVegas, ο Stu αποφασίζει να μη ρισκάρει και έτσι διοργανώνει ένα ήσυχο και  πιο ασφαλές γεύμα πριν από το γάμο. Βέβαια, τα πράγματα δεν πηγαίνουν ακριβώς όπως τα έχει σχεδιάσει…

Η Warnerμας προετοιμάζει για μια ακόμη πιο ξεκαρδιστική ταινία και μας προειδοποιεί: «Μπορεί ό ,τι συμβαίνει στο Vegas να μένει στο Vegas, όμως αυτό που συμβαίνει στην Μπανγκόκ δεν μπορούμε καν να το φανταστούμε»!