Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου οι πόρτες στα Public Συντάγματος ανοίγουν για τη νέα εγχώρια ηλεκτρονική μουσική σκηνή!

Ο Papercut, κατά κόσμον Βασίλης Νάκης, και τα Public σας προσκαλούν την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου και ώρα 21.00 στο Public Café, για την παρουσίαση του άλμπουμ Pockets of Silence, ενός από τα καλύτερα μουσικά album για το 2016, παρουσία όλων των συντελεστών.

Tο νέο album του γνωστού συνθέτη με τίτλο ‘Pockets Of Silence’ κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2015 από την Sound of Everything και την Cobalt Music με συμμετοχές τραγουδιστών από την Ελλάδα, τη Νορβηγία και την Αμερική, και πιο συγκεκριμένα, με τους: Αλίκη Αβδελοπούλου, Τζένη Καπάδαη, Matina Sous Peau (από τους My Drunken Haze), Kristin Mainhart, Maiken Sundby, Gadless (GAD.), Kid Μoxie, Tareq, Έφη Θεολόγου (POP EYE), ενώ κιθάρα παίζει ο Quentin North. Το album περιλαμβάνει συνολικά δεκατρία κομμάτια - δώδεκα συν ένα bonus track- από τα οποία τα έντεκα είναι με φωνητικά και τα δύο instrumental.

Ο Papercut αναγνωρίζεται πλέον ως ένας από τους πιο ταλαντούχους παραγωγούς και συνθέτες ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα, ενώ έχει κερδίσει πολλούς fans στη διεθνή ηλεκτρονική σκηνή, χάρη στις πολλαπλές συμμετοχές του σε international best selling compilations, όπως διάφορα volumes του γαλλικού Buddha Bar.

Αξίζει, επιπλέον, να σημειώσουμε ότι η νέα ταινία του Δημήτρη Αθανίτη ‘Invisible’ με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Στάνκογλου και μουσική από τον Papercut, έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης στα μέσα του Νοέμβρη του 2015.

Βρείτε εδώ το νέο album με τίτλο ‘Pockets Of Silence’ για online αγορά ή επισκεφτείτε το κοντινότερο κατάστημα Public.

To CD κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρεία The sound of everything & Cobalt Music

Είσοδος: Ελεύθερη στο Public Cafe Συντάγματος (27.01.2016)

Μπείτε τώρα στο http://blog.public.gr/event/ για περισσότερες πληροφορίες και ανακαλύψτε αμέτρητες εκδηλώσεις.