Η ορεινή Κορινθία μέσα από τα μάτια της Νικολέτας Ράλλη και το GranEscape

Η ορεινή Κορινθία μέσα από τα μάτια της Νικολέτας Ράλλη και το GranEscape

Η Νικολέτα Ράλλη ξεκινάει ένα μαγευτικό ταξίδι, μία πραγματική απόδραση από την πόλη, και μας καλεί να ανακαλύψουμε μέσα σε 5 ημέρες όλες τις ομορφιές της ορεινής Κορινθίας μέσα από το GranEscape των GranCereale.

Μεταφέρει καθημερινά μέσα από το site http://www.grancereale.gr/thegranescape/ τις εικόνες και σκέψεις της, ενώ ζει την απόλυτη εμπειρία της ζωής στην φύση. Πιστός σύμμαχος σε αυτή της την προσπάθεια, τα GranCereale που κάνουν κάθε στιγμή αυτής της περιπέτειας απολαυστική!

Οι χρήστες μπορούν να δουν μαγευτικά τοπία και περιοχές μοναδικής ομορφιάς της Ορεινής Κορινθίας μέσα από τα video στο site αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο λογαριασμό Instagram, www.instagram.com/thegranescape. Παράλληλα, ένας Μεγάλος Διαγωνισμός μέσα από το site μοιράζει 5 τριήμερα ταξίδια στην Ορεινή Κορινθία για 2 άτομα, αλλά και 35 κιβώτια μπισκότα και μπάρες δημητριακών GranCereale!

Ακολουθούμε τη Νικολέτα Ράλλη σε κάθε στιγμή αυτής της αποστολής και ετοιμαζόμαστε κι εμείς για τη δική μας απόδραση. Πάντα με τη δύναμη της φύσης και μοναδικό πιστό σύμμαχο, τα GranCereale!

GRANCEREALE … η δύναμή μας είναι η Φύση!

www.grancereale.gr/thegranescape

www.instagram.com/thegranescape

https://www.facebook.com/grancerealegreece

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο