Το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά που θα «τρέξει» από 21 Ιουνίου στον Κήπο της Πύρνας είναι μια ανάσα ξενοιασιάς και αυθόρμητης έκφρασης

Ο Κήπος της Πύρνας, της μη κερδοσκοπικής πολιτιστικής εταιρείας που φιλοξενεί δράσεις και εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες στην Κηφισιά, μεταμορφώνεται για το καλοκαίρι. Φοράει τα καλά του και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα παιδιά 4 έως 9 χρόνων που θα συμμετάσχουν στο διαδραστικό, δημιουργικό πρόγραμμα καλοκαιρινής  απασχόλησης, για παιδιά 4 έως 9 χρονών που θα «τρέξει» στον Κήπο από 21 Ιουνίου έως 8 Ιουλίου.

Το πρόγραμμα το οποίο επιμελείται η παιδαγωγός Μαρία Λαγωνίκα σε συνεργασία με τη Λίζα Κουτσουδάκη (θεατρικό παιχνίδι), τη Χριστίνα Παππά (εικαστικά) και την Αιμιλιανή Παραδείση (μουσικοκινητική) είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των παιδιών για να εξιτάρει τη φαντασία τους και να απελευθερώσει τις δημιουργικές δυνάμεις τους. Μέσα από διαφορετικές δραστηριότητες τα παιδιά μαθαίνουν να συνεργάζονται, αποκτούν νέους φίλους και νιώθουν τη χαρά της δημιουργίας μέσα σε ένα περιβάλλον ηρεμίας και ξενοιασιάς.  

Ξενοιασιά που την έχουμε όλοι ανάγκη, και οι γονείς, που θα έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με τα «δικά» τους τα απογεύματα 17:00 – 20:00, χωρίς περισπασμούς και ενοχές.

Διάρκεια: 21 Ιουνίου – 08 Ιουλίου 2016
Ώρες λειτουργίας: 17.00 – 20.00
Οργάνωση – Επιμέλεια: Λαγωνίκα Μαρία
Θεατρικό Παιχνίδι: Κουτσουδάκη Λίζα
Εικαστικά: Παππά Χριστίνα
Μουσικοκινητική : Παραδείση Αιμιλιανή

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο 210 6230913 ή να στείλετε mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Η  μη κερδοσκοπική πολιτιστική εταιρεία Πύρνα βρίσκεται στην οδό Κοκκιναρά 43, Κηφισιά, τηλ. 210 6230913, email: [email protected], http://www.pyrna.gr/.