Οι προετοιμασίες συνεχίζονται για το απόλυτο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, το Skyeland Festival, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα 29-31 Ιουλίου, στο Allou! Fun Park!

Η Maria Antwna και ο Luigi Rocca είναι δύο από τους DJ’s που θα μας απογειώσουν με τις μουσικές τους και θα ζήσουμε τη μοναδική εμπειρία ενός open air φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής που για πρώτη φορά θα συνδυάζει και extra fun καθώς φιλοξενείται στο μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας της χώρας.

Η Maria Antwna γεννημένη στην Θεσσαλονίκη, συνειδητοποίησε την αγάπη της για τη μουσική κατά τη διάρκεια των σπουδών της. Το 2011 ολοκλήρωσε με επιτυχία το “dj school” και από τότε εμφανίζεται ως Dj Guest σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό (Αίγυπτος, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία κ.ά.). Η μουσική της ισορροπεί ανάμεσα στην House και την Deep House μουσική με στοιχεία από 80s και 90s. Αυτό σε συνδυασμό με την εξαιρετική της τεχνική έχει ως αποτέλεσμα την απίστευτη επικοινωνία και επαφή με τον κόσμο που την παρακολουθεί και απολαμβάνει την μουσική της. Η Maria Antwna είναι επίσης μουσικός παραγωγός και τραγουδίστρια στα δικά της κομμάτια. Το πρώτο CD single που κυκλοφόρησε με τίτλο “I Want More” έγινε σε συνεργασία με τον Pink Noisy και από τις πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας του βρισκόταν στο top 5 του ITunes ενώ παρέμεινε για πολλές εβδομάδες στο top 100 του Shazam στην Ρωσία. Το δεύτερο single της με τίτλο “All Right” το παρουσίασε στο music fashion project Madwalk το 2015. Επίσης είχε επιλεγεί από το Djanemag.com, ένα online δίκτυο ψηφοφοριών, στο παγκόσμιο top 100 γυναικών Djs.

Ο Luigi Rocca είναι Ιταλός μουσικός παραγωγός, γνωστός επίσης με το όνομα Marshall. Είναι επίσης συνιδιοκτήτης των Ιταλικών μουσικών εταιρειών 303Lovers και Hotfingers από το 2007 με τους Alex Kenji και Manuel De La Mare. Μέχρι σήμερα, οι δύο εταιρείες έχουν στο ενεργητικό τους συνεργασίες με πολύ σημαντικούς και γνωστούς Djs όπως Richard Dinsdale, Umek, Kolombo, Paul Thomas, Wally Lopez, και πολλοί άλλοι. Τα τελευταία δέκα χρόνια δημιουργεί τα δικά του κομμάτια και επιλέγει στοιχεία από την House και την Techno μουσική. Με περισσότερες από 200 κυκλοφορίες έχει καταφέρει να φτάσει σε κάθε γωνιά της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής παγκοσμίως. Τα τελευταία 2 χρόνια, πολλές κυκλοφορίες του, όπως “Voodoo”, “Ezili Can’t Speak”, “Just Believe”, “Black Conga” κ.ά. βρίσκονται στο Top 10 του Beatport.