Μετά από την επιτυχημένη κοινή περιοδεία τους στην Αυστραλία, η grande dame του ελληνικού τραγουδιού και ο εθνικός μας μίμος ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια παράσταση-υπερθέαμα σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή

Το παν είναι να μην επαναλαμβάνεται κανείς. Η Μαρινέλλα, γνωρίζει καλά την αξία του ως άνω ρητού, όπως έχει άλλωστε αποδείξει στη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας της. Έτσι, αντί για «μία από τα ίδια», μια αναδρομή στις μεγάλες επιτυχίες της, η σταρ ετοιμάζεται για άλλη μια φορά να μας καταπλήξει με ένα θέαμα-ακρόαμα που δεν θα έχει προηγούμενα στα θεατρικά χρονικά. Έχοντας στο πλευρό της τον Τάκη Ζαχαράτο, ευρηματικό μίμο, διασκεδαστή και τραγουδιστή, η σταρ θα παρουσιάσει από 31 Δεκεμβρίου μια παράσταση με τίτλο «Μαρινέλλα-Ζαχαράτος στον καθρέφτη του Παλλάς».

Η πρόβα τζενεράλε έλαβε χώρα την προηγούμενη σεζόν στην Αυστραλία, όπου οι δύο καλλιτέχνες αποθεώθηκαν από την ομογένεια, αποδεικνύοντας ότι η «χημεία» των δύο είναι κάτι παραπάνω από εκρηκτική. Στις φετινές εμφανίσεις τους ωστόσο τα πράγματα θα είναι πιο… σύνθετα. Κάτω από την σκηνοθετική μπαγκέτα του Σταμάτη Φασουλή, η Μαρινέλλα και ο Τάκης Ζαχαράτος θα ξεδιπλώσουν ολόκληρη την γκάμα των ταλέντων τους: υποκριτική –σε κείμενα Γιάννη Ξανθούλη-, τραγουδιστική -ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος γράφει μουσική και ενορχηστρώνει- και χορευτική –τις χορογραφίες επιμελείται ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Τη Μαρινέλλα και τον Ζαχαράτο θα πλαισιώνουν 12 νέα ταλαντούχα παιδιά που θα χορεύουν και θα τραγουδούν με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας.

«Μαρινέλλα-Ζαχαράτος στον καθρέφτη του Παλλάς», Θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα. Πρεμιέρα 31 Δεκεμβρίου. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κυρικές 1/1, 8/1,15/1, 22/1, 29/1, Δευτέρα 2/1, Τετάρτη 4/1, 11/1,18/1, Πέμπτη 12/1, 19/1, Σάββατο 7/1,14/1, 21/1, 28/1, ώρα 20:30 (εκτός 29/1 οπότε η παράσταση θα αρχίσει στις 19:00). Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr, την 11876, καταστήματα Public, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία.