Είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες συνεργασίες του φετινού καλοκαιριού. Ο λόγος για τη Δήμητρα Γαλάνη και τον Vassiliko, οι οποίοι ενώνουν τις μουσικές δυνάμεις τους, τη βαθιά αγάπη αλλά και τις απόψεις τους για το τραγούδι και ετοιμάζονται να συνυπάρξουν στη σκηνή για μια σειρά συναυλιών σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και της Κύπρου.
Εκείνη τη γνωρίζουμε εδώ και σαράντα ολόκληρα χρόνια.

Ολο αυτό το διάστημα μας έχει μαγέψει με την ιδιαίτερη φωνή της, αλλά και μας έχει εντυπωσιάσει με τις ανατρεπτικές επιλογές της χάρη στις οποίες έχει πάει πολλά βήματα μπροστά, τόσο την καριέρα της όσο και το ελληνικό τραγούδι στο σύνολό του.

Εκείνος μάς συστήθηκε μέσα από το συγκρότημα των "Raining Pleasure" και ξεχώρισε πολύ σύντομα για τις φρέσκες ιδέες του και τον ιδιαίτερο τρόπο που προσεγγίζει τη μουσική.

Και οι δυο τους είναι καλλιτέχνες που δεν επαναπαύονται, αναζητούν διαρκώς νέες μουσικές περιπέτειες και μας γοητεύουν με τις δουλειές που παρουσιάζουν κατά καιρούς. Συνέπεσε, μάλιστα, το τελευταίο άλμπουμ και των δύο να στηρίζεται σε διασκευές. Τώρα, λοιπόν, μέσα από τις κοινές τους συναυλίες ενώνουν τις εμπειρίες και τα ρεπερτόριό τους.

Οι πρώτες τους εμφανίσεις θα πραγματοποιηθούν στις 15 και 16 Ιουλίου στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου. Θα ακολουθήσουν οι συναυλίες τους σε Καβάλα (18/7), Θάσο (20/7), Κύπρο (25, 26/7), Ρόδο (3/8), Ελευσίνα (28/8), Πάτρα (5/9), Θεσσαλονίκη (12/9) και στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά (15/9).

Πηγή: ethnos.gr