current views are: 8

29 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση15:24

Nέες θέσεις εποχικής απασχόλησης στην Coca-Cola Τρία Έψιλον

Γίνε σήμερα μέλος του μεγαλύτερου εργοστασίου αναψυκτικών και χυμών της χώρας

Δημοσίευση 15:24’

Γίνε σήμερα μέλος του μεγαλύτερου εργοστασίου αναψυκτικών και χυμών της χώρας

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, όπως κάθε χρόνο, επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της, και το ενισχύει με εποχικές και μόνιμες θέσεις εργασίας. Αυτή την περίοδο, η εταιρεία έχει ανακοινώσει περισσότερες από 50 θέσεις εποχικής απασχόλησης, στην υπερσύγχρονη μονάδα της στο Σχηματαρίου, που διαρκώς μεγαλώνει!

Αξίζει να σημειωθεί ότι μονάδα του Σχηματαρίου αποτελεί το μεγαλύτερο εργοστάσιο αναψυκτικών και χυμών της χώρας ενώ μετά την πρόσφατη επένδυση 24 εκατομμυρίων ευρώ είναι πλέον η 7η μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής στις 28 χώρες του Ομίλου Coca‑Cola HBC.

Οι νέοι εργαζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέρος του μαγικού ταξιδιού των αγαπημένων προϊόντων της εταιρείας, που απολαμβάνουν καθημερινά οι καταναλωτές σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και των γειτονικών χωρών, μέσω εξαγωγών. θα συμβάλλουν στην παραγωγή, αποθήκευση και διακίνηση των προϊόντων της εταιρείας, ανταποκρινόμενοι στις αυξημένες εποχικές ανάγκες της θερινής περιόδου. Θα έχουν ακόμη την ευκαιρία να συμμετέχουν στην επίβλεψη και τήρηση των προβλεπόμενων διαδικασιών, με στόχο να εξασφαλίσουν την άψογη ροή και την άριστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών και των πελατών της εταιρείας. Οι ήδη εξειδικευμένοι εργαζόμενοι της μονάδας του Σχηματαρίου θα βρίσκονται συνεχώς δίπλα τους, για να τους βοηθήσουν να εξελιχθούν, παραμένοντας προσηλωμένοι στην ποιότητα και την άριστη απόδοση.

Όπως κάθε χρόνο, στο τέλος της εποχικής περιόδου, κάθε εργαζόμενος λαμβάνει αναλυτικό feedback και αξιολόγηση. Με βάση την απόδοσή τους, κάποιοι από αυτούς έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν μόνιμα στη μεγάλη ομάδα στο εργοστάσιο Σχηματαρίου, όπως έχει συμβεί και με πολλούς εποχικούς εργαζόμενους στο παρελθόν, που ξεκίνησαν τα πρώτα τους βήματα στην εταιρεία μέσα από ανάλογες θέσεις.

Ανάμεσά τους και η Μαίρη Στεργιανέλη, που ξεκίνησε σαν χειρίστρια παραγωγής της γραμμής PET πριν 5 χρόνια μέσω εποχικής θέσης. «Η εταιρεία πίστεψε σ’ εμένα και στηρίζοντάς με συνεχώς, πήρα τη θέση του εργοδηγού παραγωγής στην Αmita. Παρέμεινα στη θέση 3 χρόνια, και με την σωστή καθοδήγηση του προϊστάμενού μου κατάφερα να αναπτύξω σημαντικές ικανότητες στο management και να κερδίσω πολλές γνώσεις γύρω από τις διαδικασίες μας. Μέσα σ’ ένα άψογο κλίμα συνεργασίας είχα την ευκαιρία να συνεισφέρω στους στόχους του τμήματος και της εταιρείας! Στη συνέχεια ανέλαβα τη θέση του Ηealth & Safety and Environment Coordinator, και μαζί με αξιόλογους συνεργάτες καταφέρνουμε να ανεβάζουμε τα standards για τους ανθρώπους μας, ενώ παράλληλα βάζω τα θεμέλια για την περαιτέρω εξέλιξη μου.»

Μην χάσεις αυτή την ευκαιρία. Γίνε κι εσύ μέλος μίας από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας.

Μπες στην ιστοσελίδα της εταιρείας και κάνε την αίτησή σου: http://gr.coca-colahellenic.com/gr/kariera/eukairies-karieras


σχετικα αρθρα