ARTS AND THE CITY

Έχεις άστρα... Τα ζώδια, η εργασία και τα οικονομικά

Δημοσίευση 25 Μαρτίου 2012, 10:42 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Έχεις άστρα... Τα ζώδια, η εργασία και τα οικονομικά
Facebook Twitter Whatsapp
Πώς θα πορευτεί κάθε ζώδιο στον τομέα της δουλειάς και των οικονομικών στην περίοδο της οικονομικής κρίσης;  
Πώς θα πορευτεί κάθε ζώδιο στον τομέα της δουλειάς και των οικονομικών στην περίοδο της οικονομικής κρίσης;   ΚΡΙΟΣ
Ο Άρης στην Παρθένο ως τον Ιούλιο θα επηρεάσει τον τομέα της εργασίας σου. θα πιεστείς, ίσως να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις, ίσως να αποφασίσεις να αλλάξεις επάγγελμα, ίσως να αποφασίσεις να φύγεις στο εξωτερικό. Μην δράσεις παρορμητικά. Οι αλλαγές θα σε ευνοήσουν λίγο παρακάτω. Ψυχραιμία και υπομονή! Αν κλείσει ένας κύκλος, ένας άλλος θα ανοίξει. Αν νιώθεις ασφαλής στην εργασία σου, μην αποφασίσεις αλλαγές. Ιούλιος και Αύγουστος είναι ιδανικοί μήνες για να βρεις κάτι καινούργιο έστω και αν χρειαστεί να κάνεις κάποιες θυσίες. Σαφώς και το δεύτερο εξάμηνο έχεις μεγαλύτερη εύνοια.
Ο Δίας στον Ταύρο ως τον Ιούνιο και η Αφροδίτη στους Διδύμους από Απρίλιο ως και τον Αύγουστο θα ευνοήσουν τον οικονομικό σου τομέα, κυρίως τον Απρίλιο. Μπορεί να υπάρξουν κέρδη από πηγές που δεν είχες υπολογίσει. Σεπτέμβριος και Δεκέμβριος είναι επίσης καλοί μήνες για κέρδος και περιουσιακά.  

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας στο ζώδιό σου ως τον Ιούνιο προστατεύει τις συνεργασίες σου. Μπορεί να δοκιμαστείς, να κουραστείς, όμως θα αναδειχτούν τα ταλέντα και οι ικανότητές σου. Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα αυτό το διάστημα. Μεγάλη εύνοια θα έχουν και οι επιχειρηματίες. Ότι σχέδια έχεις στο μυαλό σου, σοφό θα ήταν, να τα βάλεις μπρος ως τον Οκτώβριο. Από κει και κάτω, αλλάζουν οι καταστάσεις και οι συγκυρίες και σίγουρα απαιτείται προσοχή!
Δεν θα λείψουν τα έσοδα και τα έξοδα μέχρι τον Σεπτέμβριο. Είναι ευκαιρία αυτό το διάστημα να τακτοποιήσεις και να κλείσεις εκκρεμότητες σε δάνεια, περιουσιακά, επιχειρήσεις κλπ. Έχεις την εύνοια του Δία και φυσικά της Αφροδίτης από το ζώδιο των Διδύμων από Απρίλιο ως και τον Αύγουστο. Ένα ταλέντο ή ένα χόμπι μπορεί να σου φέρουν έσοδα. Οικονομική στήριξη μπορεί να έχεις και από τον σύντροφο ή έναν συνεργάτη σου. Από τον Οκτώβριο ως και τον Ιούνιο 2013 απαγορεύεται κάθε είδους ρίσκο.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στην Παρθένο ως τον Ιούλιο θα σε κουράσει στον επαγγελματικό τομέα. Θα έχεις μεγάλη κινητικότητα, έμπνευση και δημιουργικότητα αυτό το χρόνο. Θα βάλεις νέους στόχους και θα θέλεις να τους κατακτήσεις. Κάποιες μπορεί να αλλάξετε εργασία ή να κάνετε και κάποια δεύτερη. Να ακολουθείς νόμους και κανονισμούς και είναι βέβαιο ότι θα έρθουν και καλύτερες μέρες. Από τον Ιούνιο και μετά, ευνοείσαι για κάποιο υγιές ξεκίνημα. Μέχρι τότε, όλα θα σέρνονται.
Οικονομικά έχεις αφήσει πολλές εκκρεμότητες. Όμως θα τα καταφέρεις. Από Απρίλιο ως και τον Αύγουστο, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για κέρδος από οποιαδήποτε πηγή. Από τον Ιούνιο και για ένα χρόνο, ο Δίας στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Μέχρι τότε, ψυχραιμία και καθόλου ρίσκο.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το 2012 φέρνει εξελίξεις στον τομέα της καριέρας. Αλλαγές και ανακατατάξεις θα υπάρξουν. Νέες ευθύνες θα σου δοθούν και εσύ θα δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου για να ανταποκριθείς. Θα λάβεις ηθική ανταμοιβή. Όμως προσοχή σε τολμηρά σχέδια. Κούραση, αγώνας και σασπένς είναι στο πρόγραμμα. Ο Άρης στην Παρθένο ως τον Ιούλιο και ο Δίας στον Ταύρο ως τον Ιούνιο είναι βέβαιο ότι θα σου φέρουν επιτυχίες. Σημαντική η άνοιξη για εσένα, κουραστικό το καλοκαίρι αλλά το φθινόπωρο θα προοδεύσεις και θα ανταμειφθείς. Πρόβαλε τις ικανότητές σου και γίνε επινοητική όταν είναι απαραίτητο.
Οικονομικά, το 2012 είναι ελαφρώς καλύτερο από πέρσι. Συνέπεια και πειθαρχία θα χρειαστούν. Το πρώτο εξάμηνο βοηθάει και δίνει λύσεις ακόμα και στα δύσκολα. Μαζέψου, κλείσε εκκρεμότητες και απέφυγε αγορές. Είναι βέβαιο ότι θα ανταποκριθείς στις δυσκολίες και θα τα καταφέρεις. Το δεύτερο εξάμηνο σε προετοιμάζει για την επόμενη χρονιά.  

ΛΕΩΝ

Ο Δίας στον Ταύρο ως τον Ιούνιο θα ευνοήσει τον τομέα της καριέρας σου είτε με μια νέα πρόταση είτε με μια προαγωγή. Αυτό θα σε ανεβάσει ψυχολογικά. Αν πάλι, κάτι δεν αποδίδει όπως θα ήθελες, τελείωσέ το και κάνε μια νέα αρχή. Αξιοποιώντας τα ταλέντα και τα χόμπι σου, θα έχεις κέρδος. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τον Απρίλιο ως και τον Αύγουστο ευνοούνται οι ομαδικές δραστηριότητες. 
Ο Άρης στην Παρθένο σε στριμώχνει οικονομικά ως τον Ιούλιο. Πρέπει να μαζευτείς και να τακτοποιήσεις όλες σου τις εκκρεμότητες. Από την άλλη, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε βοηθά να βάλεις σε τάξη περιουσιακά και κληρονομικά και να βρεις λύσεις αντιμετώπισης ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Ο Ουρανός θα βοηθήσει περισσότερο το πρώτο δεκαήμερο κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς. Από τον Οκτώβριο, τα πράγματα θα δυσκολέψουν.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου ως τον Ιούλιο σου δίνει δύναμη και αποφασιστικότητα και σε δραστηριοποιεί στον επαγγελματικό τομέα. Νέα σχέδια θα έρθουν στο προσκήνιο και νέες συνεργασίες θα σε ωφελήσουν στο μέλλον. Στη συνέχεια, ο Δίας στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις κόσμο και θα στηρίξει τα σχέδια και την καριέρα σου. Θα παλέψεις, θα πιεστείς αλλά τα αποτελέσματα θα είναι καταπληκτικά. Από τον Αύγουστο ως το τέλος της χρονιάς, οι προοπτικές θα είναι πολύ καλές και οι δυσκολίες λιγότερες. Προσοχή τον Μάιο γιατί μπορεί να δεχτείς αιφνιδιαστικά γεγονότα.
Οικονομικά, οι πιέσεις συνεχίζονται και εσύ καλείσαι να τα βάλεις όλα σε τάξη. Οι πλανήτες δεν σε βοηθούν ιδιαίτερα και το νευρικό σου σύστημα βρίσκεται σε ένταση. Μην ανησυχείς! Θα τα καταφέρεις ακόμα και αν χρειαστεί να στερηθείς κάποια πράγματα. Δυστυχώς, ο Κρόνος στον Ζυγό ως τον Οκτώβριο δεν σε βοηθά όσο και αν προσπαθεί ο Δίας στον Ταύρο. Ιδιαίτερα δύσκολοι μήνες θα είναι ο Ιούλιος και ο Αύγουστος.  

ΖΥΓΟΣ

Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, έχεις μάθει πλέον να διαχειρίζεσαι σωστά τις καταστάσεις υπέρ σου. Αυτή τη χρονιά, θα γίνουν αλλαγές στην καριέρα σου. Διακοπή μιας συνεργασίας και έναρξη κάποιας άλλης απασχόλησης είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δεν κινδυνεύεις όμως να μείνεις χωρίς δουλειά. Ειδικότερα από το καλοκαίρι, θα έχεις νέες ιδέες και θα υπάρξει κινητικότητα. Μικρές βοήθειες θα υπάρξουν από τον Απρίλιο. Φεύγοντας ο Κρόνος τον Οκτώβριο θα ανασάνεις. Οι συνθήκες αλλάζουν φυσικά προς το καλύτερο. Μην απογοητεύεσαι! Αν ξεκινήσεις κάτι από το καλοκαίρι, πήγαινέ το χαλαρά μέχρι να φύγει ο Κρόνος από πάνω σου.
Ο Δίας στον Ταύρο σε βοηθάει το πρώτο εξάμηνο να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και να επωφεληθείς από κληρονομικά και ασφαλιστικά ζητήματα. Αισθάνεσαι ανασφάλεια. Δικαιολογημένα, δεν έχεις περάσει και λίγα. Ρύθμισε και κλείσε όλες σου τις εκκρεμότητες. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τον Απρίλιο ως και τον Αύγουστο θα βοηθηθείς και θα τα καταφέρεις είτε μέσω μιας αγοραπωλησίας είτε ενός δανείου είτε από τη δουλειά σου είτε από αγαπημένα πρόσωπα. Το δεύτερο εξάμηνο, πρόσωπα εξουσίας, δημόσιο και άλλοι παράγοντες θα έχουν κάτι καλό να σου δώσουν.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το 2012 φέρνει θετικές ανατροπές στην καριέρα σου. Αλλαγή εργασίας, νέες επαγγελματικές προτάσεις, έναρξη κάποιας συνεργασίας είναι στο προσκήνιο. Έχεις τύχη, όμως μην ρισκάρεις πολύ. Ο Άρης στην Παρθένο ως τον Ιούλιο και ο Δίας στον Ταύρο ως τον Ιούνιο ενισχύουν τις συνεργασίες και τα προσωπικά ξεκινήματα. Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου από τον Οκτώβριο θα έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, όμως θα απαιτηθεί πειθαρχία και υπομονή. Επωφελήσου την τρέχουσα χρονιά με λίγη προσοχή τον Ιούνιο.
Οικονομικά, το πρώτο εξάμηνο φέρνει εύνοια είτε με νέες ευκαιρίες είτε μέσω κληρονομικών και ασφαλιστικών. Όμως, βοήθεια θα έχεις και στη συνέχεια με το Δία στους Διδύμους είτε μέσω μιας κληρονομιάς είτε από τον σύντροφο είτε από μια συνεργασία είτε από διακανονισμούς οφειλών. Ας είσαι λίγο προσεκτική τις περιόδους των εκλείψεων, Ιούνιο και Δεκέμβριο.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη στην Παρθένο ως τον Ιούλιο θα κουραστείς πολύ για να αισθανθείς ασφαλής στη δουλειά σου. Εμπόδια και καθυστερήσεις θα σε εκνευρίζουν, όμως τελικά θα καταφέρεις να κερδίσεις τον σεβασμό και την εκτίμηση των συναδέλφων σου. Είναι σημαντικό να μείνεις σταθερή στους στόχους σου για να έχεις και τα κατάλληλα αποτελέσματα. Ο Δίας στον Ταύρο ως τον Ιούνιο σε βοηθάει να κρατήσεις τα κεκτημένα σου ενώ μέχρι τον Οκτώβριο δεν ευνοείσαι για νέα ανοίγματα. Το δεύτερο εξάμηνο σε βοηθάει να βρεις μια δεύτερη απασχόληση, αν αυτό θέλεις. Αλλαγές κοντά στις εκλείψεις είναι πιθανές. 
Οικονομικά, πρέπει να είσαι μαζεμένη, συγκρατημένη και να ακολουθείς ένα πρόγραμμα. Ιούνιος και Σεπτέμβριος μπορεί να σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Επενδύσεις, ακίνητα και διάφορες πηγές εσόδων θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα. Μη φοβάσαι και μην χάνεις τις ελπίδες σου. Μη δανείζεις και μη δανείζεσαι. Τεχνολογία και internet θα σου φέρουν χρήμα. Με τον Κρόνο στον Σκορπιό από τον Οκτώβριο να εμπιστεύεσαι μόνο τη διαίσθησή σου.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικά, νιώθεις πως κρέμεσαι από ένα σκοινί και προσπαθείς να κρατήσεις ισορροπίες. Προσοχή στις εξαπατήσεις Μάιο και Ιούνιο. Το δεύτερο εξάμηνο τα πράγματα φτιάχνουν. Νέες ευκαιρίες, δραστηριότητες και ξεκινήματα θα παρουσιαστούν. Ωστόσο, ο Δίας στον Ταύρο σε προστατεύει μέχρι τον Ιούνιο. Ο ΄Αρης στην Παρθένο ως τον Ιούλιο σε βοηθάει να διαφυλάξεις την εργασία σου με οποιοδήποτε τρόπο. Η άνοιξη, έστω και με λίγη προσοχή, είναι καλή περίοδος για τα επαγγελματικά σου.
Οικονομικά, θα καταφέρεις να τα βάλεις όλα σε μια σειρά έστω και με κάποιες στερήσεις. Το πρώτο εξάμηνο είναι βοηθητικό για να καλύψεις οτιδήποτε προκύψει. Ο Άρης στην Παρθένο και ο Δίας στον Ταύρο, ως ζώδια της γης, δεν θα σε αφήσουν ακάλυπτη. Όμως, και το δεύτερο εξάμηνο, ο Δίας στους Διδύμους θα εξυπηρετήσει όσους έχουν επαφή με κόσμο. Υπομονή! Είναι το τελευταίο δύσκολο διάστημα που διανύεις.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας στον Ταύρο ως τον Ιούνιο θα σε βοηθήσει να νιώσεις ασφαλής στην εργασία σου όσο και αν κουραστείς. Το δεύτερο εξάμηνο θα αποκτήσεις γνωριμίες και θα αναδείξεις τα ταλέντα σου. Σαφώς και θα είναι καλύτερο από το πρώτο γιατί θα σου δώσει την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις τα κεκτημένα σου ή να βρεις δουλειά, αν αυτό ψάχνεις. Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τον Απρίλιο ως και τον Αύγουστο σε βοηθάει να βρεις και κάποια δεύτερη απασχόληση αν θέλεις ή να αποκτήσεις χρήματα από κάποιο χόμπι. Προσοχή σε κάρτες, λογαριασμούς και έγγραφα τον Μάιο, τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και από Οκτώβριο ως το τέλος της χρονιάς.
Μην λειτουργείς παρορμητικά στα οικονομικά. Επωφελήσου τον Άρη στην Παρθένο ως τον Ιούλιο για να κλείσεις εκκρεμότητες και υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν. Δάνεια, εφάπαξ, αποζημιώσεις, κληρονομιές ευνοούνται ειδικότερα τους μήνες που η Αφροδίτη θα είναι στους Διδύμους. Μην χάνεις ευκαιρίες. Είναι περίοδος με κέρδος που θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσες. Με τον Κρόνο στον Σκορπιό από τον Οκτώβριο δεν σπαταλάς, δεν ανοίγεσαι!  

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να προοδεύσεις επαγγελματικά. Όχι πως δεν θα δεχτείς πιέσεις, όμως πάντα θα βρίσκεις τον τρόπο να προωθείς τα σχέδιά σου ή να ξεκινήσεις κάποια νέα εργασία. Ο Δίας στον Ταύρο ως τον Ιούνιο επηρεάζει την επικοινωνία σου και έτσι θα κάνεις πολλές συζητήσεις, ραντεβού και ταξίδια σχετικά με την πορεία της καριέρας σου. Μπορεί να αποφασίσεις να αποχωρήσεις από την εργασία σου εξαιτίας μιας νέας πρόκλησης, μπορεί να κλείσεις την επιχείρησή σου προκειμένου να προχωρήσεις παρακάτω, μπορεί να αλλάξεις πόστο ή να αποφασίσεις μια συνταξιοδότηση αν είσαι στα όρια ηλικίας. Από τον Αύγουστο και μετά, θα σημειώσεις πρόοδο.
Πρόσεχε τα οικονομικά σου και μην ρισκάρεις. Έχεις ανάγκη τις αλλαγές και αυτό θα επηρεάσει την τσέπη σου. Θα θέλεις να είσαι ανεξάρτητη και αυτό θα σε οδηγήσει να ξεκινήσεις μια δική σου δουλειά η οποία θα φέρει κέρδη στο μέλλον. Ευνοείσαι σε ότι αφορά την τεχνολογία, το internet και τα μέσα επικοινωνίας. Κράτα χρήματα για τις δύσκολες μέρες.Πηγή: missbloom.gr