ARTS AND THE CITY

Έχεις άστρα... 27 Μαρτίου

Δημοσίευση 27 Μαρτίου 2012, 08:29 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Έχεις άστρα... 27 Μαρτίου
Facebook Twitter Whatsapp
Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (27 Μαρτίου 2012)
Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (27 Μαρτίου 2012)  

Κριός
Δεν είστε προορισμένοι για κάθε είδους δραστηριότητα. Δεν χρειάζεται λοιπόν να στεναχωριέστε όταν το διαπιστώνετε, ούτε βέβαια πρέπει να αφήνετε τους άλλους να σας αναθέτουν δουλειές που δεν μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Αντιδράστε σε ό,τι σας δυσαρεστεί.
Αν έχετε σχέση εξ αποστάσεως, εξετάστε το ενδεχόμενο να γεφυρώσετε το χάσμα με ένα ταξίδι ή ακόμα και με μόνιμη μετακίνηση.  

Ταύρος
Αν σας κάνουν κάποια δελεαστική πρόταση που φαίνεται πολύ καλή για να ‘ναι αληθινή τότε μάλλον δεν είναι αληθινή. Αποφύγετε το ρίσκο που διαμορφώνεται από το τετράγωνο Άρη και Δία και μείνετε στα σίγουρα, για να μην εξαπατηθείτε.
Ελέγξτε πράγματα αξίας που έχετε κρύψει σε γωνιές του σπιτιού και βεβαιωθείτε πως ένα τουλάχιστον πρόσωπο εμπιστοσύνης γνωρίζει τα μυστικά σας.
 
Δίδυμος
Θα βρεθείτε προ απρόοπτης ρομαντικής περίστασης, που θα σας γεμίσει ελπίδες για κάτι σταθερό και μακροχρόνιο. Προσέξτε όμως να μην παρασυρθείτε από τη συναισθηματική υπερδιέγερση και καλλιεργήσετε φρούδες ελπίδες.
Κούραση σας περιμένει στη δουλειά αλλά θα ανταμειφθείτε για τους κόπους σας σε πρακτικό και ηθικό επίπεδο. Διακυμάνσεις στη διάθεσή σας, αλλά είναι λίγο πολύ αναμενόμενες.  

Καρκίνος
Η μέρα χαρακτηρίζεται από προβληματική επικοινωνία στο οικογενειακό και εργασιακό περιβάλλον, για τη διόρθωση της οποίας η Νέα Σελήνη σας προμηθεύει με στωικότητα και ηρεμία. Εξαντλήστε κάθε περιθώριο πολιτισμένης συνεννόησης πριν γίνετε προσβλητικοί.
Κρατήστε ανοιχτό μυαλό στα ερωτικά σας- ενδεχομένως να σας προταθεί κάτι που δεν δοκιμάσατε ποτέ πριν. Αποκτήστε εμπειρία προτού απορρίψετε κάτι.  

Λέων
Μη γίνεστε επικριτικοί με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, επισημαίνοντας συνέχεια τα ψεγάδια τους. Ξέρω πως είναι διασκεδαστικό, αλλά γι’ αυτούς είναι πολύ ψυχοφθόρο.
Ο Ανάδρομος Ερμής προκαλεί τεχνικά μικροπροβλήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αγοράστε ηλεκτρικές συσκευές που θα σας διευκολύνουν. Αν έχετε κατοικίδια είναι η κατάλληλη στιγμή να τα εκπαιδεύσετε (εκτός αν είναι χελώνες).  

Παρθένος
Το υποσυνείδητό σας επιλύει πολλά προβλήματά σας ενώ εσείς κοιμάστε. Μην θεωρείτε κάθε σας όνειρο προφητικό-μερικές φορές είναι απλώς όνειρο. Περιορίστε λίγο τις κοινωνικές σας επαφές και ασχοληθείτε περισσότερο με τα άτομα που σας θέλουν γι ‘αυτό που είστε και όχι για τα προνόμια που ενδεχομένως τους προσφέρετε.
Τα ερωτικά σας βαίνουν καλώς, με την προϋπόθεση πως έχετε πάρει οριστικές αποφάσεις για ό,τι σας ταλαιπωρούσε παλιά.  

Ζυγός
Πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας λίγο χρόνο να αναρρώσει από την κούραση της ημέρας. Ελαττώστε όσο μπορείτε τους ρυθμούς σας και χαλαρώστε όσο προλαβαίνετε. Μην μπείτε σε αυτοκίνητα ξένων, προτιμήστε για σήμερα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Ο χρόνος σας για ρομάντζα είναι πολύ περιορισμένος και η διάθεσή σας δεν ευνοεί παρόμοιες προοπτικές. Εξηγήστε στο/στη σύντροφο ότι περνάτε περίεργη φάση για να μη θεωρήσει πως του κάνετε καψόνια.  

Σκορπιός
Η μέρα είναι πολύ δύσκολη από ψυχολογικής πλευράς αλλά υπάρχουν δίπλα σας άτομα στα οποία μπορείτε πάντα να βασίζεστε. Δείτε την περίσταση ως μια απόδειξη της αγάπης των γύρω σας προς εσάς και σκεφτείτε πως έχετε ακόμα πολλά πράγματα για τα οποία αξίζει να ζείτε και να χαίρεστε.
Δεν είναι η σωστή στιγμή να δώσετε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων σας στη δουλειά, κρατήστε δυνάμεις για αργότερα.  

Τοξότης
Απολαύστε τη ζωή αλλά μείνετε ολιγαρκείς, αποβάλλοντας τα περιττά πράγματα που σας περιβάλλουν. Αρχίστε να σκέφτεστε τι δώρο θα κάνετε στα βαφτιστήρια σας γιατί σήμερα θα σας γίνουν σχετικές κρούσεις από κουμπάρους.
Τηλεφωνήστε σε συγγενείς που αποφύγατε το Σαββατοκύριακο. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, γεγονός που αποτελεί την ευκαιρία αποταμίευσης που περιμένατε από καιρό. Στασιμότητα στα ερωτικά.  

Αιγόκερως
Η μέρα σας επηρεάζεται κυρίως από το τετράγωνο Ήλιου- Πλούτωνα, το οποίο σας κάνει διστακτικούς και μετριοπαθείς απέναντι σε όλα σχεδόν τα θέματα. Ιδίως οι γεννημένοι στο διάστημα μεταξύ 22 και 26/12 αισθάνεστε περιορισμένοι και ανελεύθεροι, γεγονός που θέτει ένα τέλμα στη δημιουργικότητά σας.
Ευτυχώς στα ερωτικά είστε κερδισμένοι, γιατί αυτός που είναι δίπλα σας, σας προστατεύει από τον ίδιο σας τον εαυτό. Οι αδέσμευτοι σταματήστε να ζηλεύετε τα ζευγάρια και αρχίστε να γνωρίζετε κόσμο.  

Υδροχόος
Ο έρωτας είναι το κυρίαρχο συστατικό της ημέρας. Επιτέλους το μυαλό σας απαλλάσσεται από χρόνια κολλήματα και εμμονές και βλέπετε ολοκάθαρα πως το πεδίο σας είναι γεμάτο από άτομα που τρέφουν ερωτικό ενδιαφέρον για σας, χωρίς να το έχετε καταλάβει όλον αυτό τον καιρό.
Προσοχή στον τομέα των επαγγελματικών. Η φθορά και η πλήξη σας απομακρύνουν από τον πραγματικό σας στόχο. Ίσως είναι συνετό να παρατήσετε μια κατάσταση που δεν πρόκειται να καρποφορήσει ποτέ.  

Ιχθύες
Η μέρα είναι κάπως νοσταλγική, καθώς είτε το θέλετε είτε όχι, συνέχεια ανατρέχετε στο παρελθόν με διάφορες αφορμές. Ίσως το φαινόμενο αυτό να μην είναι τυχαίο αλλά μια καλή ευκαιρία για εποικοδομητική ανασκόπηση και ανάκτηση της επαφής σας με άτομα από τα παλιά.
Η απώλεια ενδιαφέροντος για τους γύρω σας είναι παροδική αλλά δεν είναι ανάγκη να γίνει έκδηλη και να σας εκθέσει. Κάντε υπομονή και η συγκυρία θα περάσει.    

Πηγή: Lifo