ARTS AND THE CITY

Έχεις άστρα... 19 Απριλίου

Δημοσίευση 19 Απριλίου 2012, 08:44 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Έχεις άστρα... 19 Απριλίου
Facebook Twitter Whatsapp
Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (19 Απριλίου 2012)
Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (19 Απριλίου 2012)
Κριός
Μην κάνετε δεσμευτικές συμφωνίες οποιουδήποτε είδους σήμερα. Αποφύγετε τα μεγάλα λόγια και τις δυναμικές αποφάσεις και αν κάποιος σας πιέζει προς αυτές, κάντε ό, τι μπορείτε για να τις αναβάλετε.
Ενδέχεται να σας απασχολήσουν κάποια νομικά ζητήματα, τα οποία όμως θα έχουν ευτυχή κατάληξη και δεν θα σας κουράσουν ιδιαίτερα.  

Ταύρος

Απαγκιστρωθείτε για λίγο από τη δουλειά σας και δώστε σημασία σε φίλους και οικογένεια. Τα επαγγελματικά σας βαίνουν καλώς και η εξάρτησή σας από αυτά είναι εντελώς περιττή στην παρούσα φάση.
Ο Κρόνος σας βοηθάει να ξεφύγετε άμεσα από μια πολύ αγχωτική λούπα, στην οποία βρίσκεστε περίπου ένα μήνα τώρα.  

Δίδυμος

Προσέξτε ιδιαίτερα ποιούς εμπιστεύεστε. Αυτή την περίοδο τρέχουν πολύ λεπτά ζητήματα στη ζωή σας που χρήζουν προσεκτικής διαχείρισης. Μην τα διατυμπανίζετε από δω κι από κει- κρατήστε τα για τον εαυτό σας και για λίγους εκλεκτούς.
Ένα σύντομο ειδύλλιο κάνει αισθητή την παρουσία του, που δυστυχώς δεν είναι αυτό το κάτι που περιμένατε. Μην το αγνοήσετε πάντως- όλο και κάτι μπορείτε να κερδίσετε από αυτό.  

Καρκίνος

Αγνά συναισθήματα για κάποιο πολύ κοντινό σας πρόσωπο αρχίζουν να αναδύονται, κάνοντάς σας να απορείτε τι σας κράταγε στο σκοτάδι τόσα χρόνια. Έχουμε ξαναπεί πως οι ρόλοι των ανθρώπων στη ζωή μας εναλλάσσονται με περίεργο τρόπο, οπότε τίποτα δεν πρέπει να σας εκπλήσσει πλέον.
Αντισταθείτε στο πολεμοχαρές κλίμα που καλλιεργεί ο Άρης στα οικογενειακά.  

Λέων

Προς μεγάλη σας απογοήτευση, οι προϊστάμενοι στη δουλειά σας αναθέτουν μια αγγαρεία που προσπαθήσατε να αποφύγετε ανεπιτυχώς. Συνδυάστε το τερπνόν μετά του ωφελίμου- ποτέ δεν ξέρετε πόσο συναρπαστικές μπορούν να αποδειχτούν οι γνωριμίες υπό καθεστώς πίεσης.
Σειρά σας να κάνετε γυμνάσια σ’ αυτόν/η που για καιρό σας παίδευε. Ευχαριστηθείτε το όσο θέλετε- η Αφροδίτη είναι με το μέρος σας.  

Παρθένος

Είναι πολύ σημαντικό να εστιάσετε όσο ποτέ πριν στα οικονομικά σας. Δεν θα σας σώζουν για μια ζωή τα πρόσωπα της οικογένειας και οι φίλοι σας και αν μη τι άλλο οι προσωπικοί σας κόποι παραείναι μεγάλοι για να πέφτετε στην ανάγκη τρίτων. Η δυναμική που σας χαρίζει ο Δίας ξεδιαλύνει το ζοφερό τοπίο.
Επιτέλους παίρνετε το πάνω χέρι σε μια ταλαιπωρημένη ερωτική σχέση.  

Ζυγός

Δεν πρέπει να σας ανησυχεί το γεγονός ότι οι επαφές σας με άτομα που άλλοτε ήταν αναπόσπαστα από την καθημερινότητά σας έχουν μειωθεί σημαντικά. Έχετε ωριμάσει και κατανοήσει τα σφάλματα του παρελθόντος και ήρθε η ώρα της αλλαγής.
Έχετε μπλεχτεί σε ένα απρόσμενο ερωτικό τρίγωνο του οποίου η κατάληξη θα μετρήσει περισσότερα από τρία θύματα. Διαφοροποιήστε τη θέση σας.  

Σκορπιός

Μην ασχολείστε πια με εκείνους που επιβεβαιώνουν την ύπαρξή τους μέσα από κατινιές και μικρότητες. Προχωρήστε ένα βήμα παρακάτω και θα συναντήσετε αρκετούς ανθρώπους που κρατούν στάση ίδια με σας.
Στασιμότητα στα ερωτικά, άνοδος στα οικονομικά και στα επαγγελματικά. Επιτέλους η αστείρευτη δημιουργικότητα και οι ιδέες σας πιάνουν τόπο.  

Τοξότης

Μια ζωή κατακρίνατε τον κεραυνοβόλο έρωτα, αλλά το πλήρωμα του χρόνου ήρθε για να σας διαψεύσει. Μια ματιά ή ένα άγγιγμα θα είναι αρκετά για να νιώσετε πρωτόγνωρο πάθος, που θα σας βάλει σε πολλές περιπέτειες.
Περιορίστε τον οξύθυμο χαρακτήρα σας και προσπαθήστε να μη λέτε κατευθείαν ό, τι σας έρχεται. Το μέτρο στον λόγο θα σας βοηθήσει να προωθήσετε το συμφέρον σας με τον καλύτερο τρόπο.  

Αιγόκερως

Ο/η σύντροφος δυσαρεστείται από τις επαφές σας με παλιά φλερτ και δεν διστάζει να το δείξει. Χειριστείτε την κατάσταση διπλωματικά, χωρίς να αποκλείσετε τους φίλους σας αλλά ικανοποιώντας παράλληλα τον εγωισμό του/της.
Η επιρροή του Ερμή προκαλεί καθυστερήσεις σε σχέδια που θα θέλατε να κυλήσουν πιο γρήγορα. Βάλτε όλες σας τις δυνάμεις για να αναστρέψετε αυτό το κλίμα.
 
Υδροχόος
Όπως σε όλες τις μεγάλες αλλαγές, έτσι και σ’ αυτή που συμβαίνει τώρα στη ζωή σας θα υπάρξουν και κάποιες στιγμές αμφιβολίας και υπαναχώρησης. Πρέπει να μείνετε δυνατοί- σύντομα οι προσπάθειές σας θα καρποφορήσουν.
Ειδικά σήμερα, αποφύγετε να μοιραστείτε τις πληροφορίες που σας “καίνε” με τους άλλους. Κάποια δεδομένα πρέπει απλώς να μένουν μυστικά.  

Ιχθύες

Μην τρελαίνεστε με κάθε πρόβλημα που ανακύπτει και μην προσπαθείτε να ελέγχετε τα πάντα. Ηρεμήστε και επιτέλους αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν φυσιολογικά.
Είναι πολύ εύκολο να παγιδευτείτε στα προβλήματα των άλλων, αλλά ο αλτρουισμός δεν σας συμφέρει καθόλου αυτή την περίοδο. Όσοι έσφαλαν κοιτώντας μόνο τον εαυτό τους πρέπει να λουστούν τις συνέπειες των πράξεών τους χωρίς βοήθεια.


Πηγή: lifo.gr