ARTS AND THE CITY

Έχεις άστρα... 3 Δεκεμβρίου

Δημοσίευση 3 Δεκεμβρίου 2012, 07:26 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Έχεις άστρα... 3 Δεκεμβρίου
Facebook Twitter Whatsapp
Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (3 Δεκεμβρίου 2012)
Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (3 Δεκεμβρίου 2012)

Κριός Κινείστε σε ασφαλή πλαίσια για πολύ καιρό, Κριοί, με αποτέλεσμα να μην έχετε απώλειες μεν, αλλά να ζείτε μια μετριότητα, δε. Ήρθε η ώρα να πάρετε μερικά ρίσκα, κυρίως σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σας. Δώστε μια ευκαιρία κι ας πάει χαμένη. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε την ανταπόκριση ενός ατόμου που δεν ξέρει ούτε το ίδιο τι είναι αυτό που θέλει.  

Ταύρος Η επιμονή είναι η λέξη κλειδί για να επιτύχετε τον επαγγελματικό στόχο που θέσατε πρόσφατα. Ο Κρόνος ευνοεί τα μεγαλόπνοα σχέδια, αλλά τίποτα δεν επιτυγχάνεται χωρίς θυσίες. Κάντε μια προσπάθεια να απεξαρτηθείτε από μια κακή συνήθεια που σας ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια. Η σωματική και ψυχολογική σας ανάκαμψη θα εκπλήξει κι εσάς τους ίδιους.  

Δίδυμος Το πείσμα σας δεν θα σας βγει σε καλό, Δίδυμοι και έχετε ήδη αρχίσει να το καταλαβαίνετε. Η επιτυχία στα ερωτικά (όσο δύσκολη κι αν είναι η διαδρομή που έχετε επιλέξει) δεν είναι μόνο θέμα δυναμισμού. Πρέπει να μάθετε να ελίσσεστε κιόλας. Ένα πρόσωπο σας βοηθάει να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες και δεν θα μπορούσε να επιλέξει καταλληλότερη περίοδο.  

Καρκίνος Συμπεριφερθείτε όμορφα και παίξτε βάσει των κανόνων σήμερα, Καρκίνοι. Δεν είναι η σωστή στιγμή να κάνετε υπερβάσεις και να δείξετε τον επαναστατικό σας χαρακτήρα. Η απλότητα και η ηρεμία θα εκτιμηθούν από τα άτομα που θέλετε. Ένα οικογενειακό ζήτημα θα σας προκαλέσει εκνευρισμό, αλλά θα λυθεί σχετικά ανώδυνα.  

Λέων Το κουτσομπολιό και οι κακοπροαίρετες παρεμβάσεις τρίτων στη ζωή σας είναι μια αναπόφευκτη πραγματικότητα και καλό θα ήταν να αρχίσετε να το συνειδητοποιείτε. Όσο είστε σίγουροι για τα κοντινά σας άτομα, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Η Αφροδίτη σας ανοίγει την όρεξη στα ερωτικά, στρέφοντας το ενδιαφέρον σας σε μια νέα κατεύθυνση.  
Παρθένος Η ισορροπία των επαγγελματικών και των προσωπικών σας ταράζεται λόγω της υστερίας που πιάνει μερικά από τα άτομα του στενού σας κύκλου. Πρέπει επιτέλους να θέσετε μερικούς απαραβίαστους κανόνες, Παρθένοι, όσο σκληροί κι αν φανούν στους άλλους. Ο/Η σύντροφος σας κρύβει κάτι, αλλά δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν ήρθε η ώρα να του/της το εκμαιεύσετε.   

Ζυγός Μια πολύ σημαντική σχέση σας έχει μείνει στάσιμη εδώ και καιρό, αλλά η επιρροή του Δία συμβάλλει δυναμικά στην εμβάθυνσή της. Η διαδικασία δεν θα είναι εύκολη, αλλά θα σας πάει πολλά βήματα μπροστά. Εντάσεις στον χώρο της δουλειάς θα σας προκαλέσουν νευρικότητα, που καλό θα ήταν να μη μεταφέρετε στο σπίτι.  

Σκορπιός Η προοπτική ενός ταξιδιού φέρνει νέο αέρα στη ζωή σας και σας γεμίζει αισιοδοξία. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να επηρεαστεί από δήθεν κακούς οιωνούς. Αποδράστε από τη ρουτίνα, έστω και για λίγο. Η χημεία σας με τους Κριούς και τους Υδροχόους βρίσκεται σε πολύ θετικό σημείο. Εκμεταλλευτείτε την οικειότητα που αναπτύσσεται μεταξύ σας.  

Τοξότης Ο ερωτισμός φτάνει στα ύψη σήμερα, αλλά η ανάγκη για εκτόνωση δεν πρέπει να τεθεί υπεράνω της λογικής, Τοξότες. Έχετε πολλά να χάσετε, αν φερθείτε απερίσκεπτα, ειδικά μετά τις τελευταίες ερωτικές σας κατακτήσεις. Επιτέλους ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας στον επαγγελματικό τομέα. Μη διστάσετε να αναλάβετε ενεργό ρόλο στα δρώμενα, όσο πιεστικά κι αν είναι.  

Αιγόκερως Όσο περισσότερο ακούτε, τόσο πιο πολύ μαθαίνετε, Αιγόκεροι. Για μια φορά, δοκιμάστε να μείνετε σιωπηλοί και να εστιάσετε σ’ αυτά που έχει να σας πει ο κόσμος γύρω σας. Δεν είναι ανάγκη να απαντάτε σε όλα. Η Αφροδίτη σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην αποδοχή και την παραδοχή των συναισθημάτων σας.  

Υδροχόος Ήρθε η στιγμή να κάνετε ένα διάλειμμα (μικρό ή μεγάλο) από την ενεργό ερωτική δράση και να αναρωτηθείτε αν οι τελευταίες σας εμπειρίες σας ικανοποίησαν με τον τρόπο που θα θέλατε. Η αυτοκριτική είναι κομβικό στάδιο της εξέλιξής σας, Υδροχόοι. Τα πολλά αινίγματα και οι γρίφοι μπορεί και να μη σημαίνουν τίποτα τελικά.  

Ιχθύς Το θέμα, Ιχθείς, δεν είναι μόνο να ενθαρρύνετε τις ευνοϊκές καταστάσεις που διαμορφώνονται τώρα στη ζωή σας. Είναι εξίσου σημαντικό να μπορείτε να βάζετε φρένο σε ό, τι σας δυσαρεστεί. Κόφτε, λοιπόν, τη φόρα εκείνων που προσπαθούν να σας ρίξουν. Ο Ερμής προκαλεί μια μικρή μελαγχολία, που όμως μπορεί να αντιμετωπιστεί άνετα με την κατάλληλη παρέα. 


Πηγή: lifo.gr