Η γενέθλια μουσική παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη, που διένυσε νικηφόρα το δύσκολο θεατρικό χειμώνα, με σειρά πολύ επιτυχημένων παραστάσεων στη μουσική θεατρική σκηνή του πολυχώρου «Αθηναΐς», ετοιμάζει τις αποσκευές της για μία θερινή διαδρομή, σε επιλεγμένα θέατρα της Αθήνας και της υπόλοιπης Ελλάδας. Πρώτος σταθμός το Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά στις 14 Ιουλίου 2011. Η καλύτερη παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη κατά γενική ομολογία.

Ο κόσμος χειροκρότησε, τραγούδησε, συγκινήθηκε, με κορυφαία στιγμή τη στάση της παράσταση στις Βρυξέλλες, στο ιστορικό θέατρο Palais de Bozart, που απογείωσε τον Σταμάτη Κραουνάκη.

O Κραουνάκης ρολάρει δύο ώρες στη σκηνή σε δημιουργικό οίστρο, εκθέτει και αποδεσμεύει όλο το μηχανισμό του, δημιουργώντας το καινούργιο του παιχνίδι.

Ένα πιάνο γεμάτο από τα τραγούδια που εδώ και  τρεις δεκαετίες παρακολούθησαν και συντρόφεψαν τις ζωές των Ελλήνων.

Το «55» είναι η κατά Σταμάτη περιπέτεια της ζωής, της τέχνης,  της καταγωγής, του Έρωτα , η κωμωδία του ζην και του ευ ζην.

Καινούργιες σπαρταριστές ενορχηστρώσεις, τα τραγούδια σαν γραμμένα χτες και πολλά κατακαίνουργια.
«Το Φιλί» της Κικής Δημουλά », «Τα Οπωροφόρα της Αθήνας» από την ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου, που καταχειροκροτήθηκαν στα σινεμά κι ένα που θα φτιάχνεται κάθε βράδυ κι άλλο, μαζί και μπροστά στους θεατές.

 
Info
Τοποθεσία     Βεάκειο Θέατρο, Πειραιάς
Ημερομηνία     14 Ιουλίου 2011
Τιμές εισιτηρίων     Γενική είσοδος 15€
Προπώληση εισιτηρίων     Ελ. Βενιζέλου 27, Πειραιάς, Κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή 9:30 - 13:30. Στο ταμείο του Βεάκειου την ημέρα της παράστασης
από τις 7 το απόγευμα
Πηγή: culturenow.gr