current views are: 4

21 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση14:44

After office dinner στο «νέο» στέκι της πόλης!

Το Newpost βρέθηκε στο νέο Goody’s BurgerHouse πίσω από το Χίλτον. Τα φαγητά, που δοκιμάσαμε, τα cocktails που ήπιαμε και η έκπληξη που μας ξάφνιασε στο νέο κατάστημα!

Δημοσίευση 14:44’

Το Newpost βρέθηκε στο νέο Goody’s BurgerHouse πίσω από το Χίλτον. Τα φαγητά, που δοκιμάσαμε, τα cocktails που ήπιαμε και η έκπληξη που μας ξάφνιασε στο νέο κατάστημα!

Παρασκευή απόγευμα στο γραφείο. Τι καλύτερο από το να τελειώσει η εβδομάδα με ένα γεύμα με φίλες; Μόλις έχουμε σχολάσει και όλες μαζί μπαίνουμε στο αυτοκίνητο, έτοιμες για ένα after office dinner!

Το μέρος δεν σηκώνει πολλή αμφισβήτηση, μιας και η Κωνσταντίνα μάς έχει πάρει τα αυτιά με κάτι νέο που έχει «σκάσει» στο κέντρο της Αθήνας… «Κορίτσια, το νέο Goody’s BurgerHouse στο Χίλτον είναι εξαιρετικό, έχει απίστευτο φαγητό και μια έκπληξη που μόνο σε αυτό το κατάστημα υπάρχει…», έλεγε εδώ και μέρες. Εμείς δεν είχαμε παρά να την ακολουθήσουμε για να γνωρίσουμε τη νέα της… ανακάλυψη! 

Λίγο μετά τις 17:00 και κουρασμένες από τις υποχρεώσεις ολόκληρης της εβδομάδας φτάνουμε στο κατάστημα, για να απολαύσουμε ένα ωραίο γεύμα, να χαλαρώσουμε και να πούμε όλα μας τα νέα.

Πραγματικά το μέρος είναι όπως ακριβώς μας το περιέγραψε. Ζεστό, παρεΐστικο, φωτεινό, με μοντέρνα διακόσμηση και με πολλούς διαφορετικούς χώρους ανάλογα τη διάθεση.

Ύστερα από διαβουλεύσεις μερικών λεπτών, καθόμαστε σε ένα τραπέζι στην πιο cosy γωνιά του καταστήματος. Αλλά το καλύτερο δεν το είχαμε μάθει ακόμα… Δεν χρειαζόταν καν να πάμε στo counter για να παραγγείλουμε, αφού για πρώτη φορά στα χρονικά των Goody’s Burger House μπαίνει η υπηρεσία full service! Κι αυτή ήταν η έκπληξη που μας είχε υποσχεθεί η Κωνσταντίνα!

Η σερβιτόρα καταφθάνει για να πάρει την παραγγελία. Μάλιστα, μας προτείνει μερικά από τα νέα πιάτα, ενώ μας δείχνει και τον κατάλογο με τα cocktails! Αμέσως, μας πιάνει νευρικό γέλιο, αφού από τον ενθουσιασμό μας δεν μπορούμε να επιλέξουμε… Τελικά αποφασίζουμε να τα δοκιμάσουμε όλα!

Σε χρόνο dt αρχίζουν να καταφθάνουν στο τραπέζι και οι… αμαρτωλές λιχουδιές.

Ε, τι να λέμε τώρα! Για τα καινούργια ορεκτικά τους όπως τα Crispy Chicken Rolls, το Cheddar Chicken Bath ή τις Cheddarlicious Croquettes;  Για τα καινούργια λαχταριστά και τεράστια burger (Mexican, Texas BBQ, Cheddar Bacon); Για το νέο Chicky’ s με Philadelphia, που πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε; Για τα μοναδικά και δροσιστικά cocktails, που μας ξεδίψασαν στο λεπτό; Για το ότι μπορείς να γεμίσεις και να ξαναγεμίσεις το ποτήρι σου με αναψυκτικό στο free refill station; Ή για τα κορυφαία και γευστικότατα επιδόρπια όπως το Original N.Y. Cheesecake, το Oreo Cake και το συγκλονιστικό Chocolate Brownie με παγωτό; Ήταν όλα τέλεια!

Το φαγητό ήταν εξαιρετικό, οι τιμές δελεαστικές και όπως πάντα πολύ προσιτές, το κλίμα φιλικό και πολύ ζεστό, ο χώρος άνετος και μοντέρνος, το προσωπικό απίθανο, ευγενικό και με το χαμόγελο στα χείλη. 

Στα συν του καταστήματος είναι το ότι βρίσκεται στην «καρδιά» της πόλης, σε μια αγαπημένη και ξακουστή περιοχή. Η αλήθεια είναι πως ζηλέψαμε αρκετά όσους δουλεύουν εκεί κοντά και μπορούν στο διάλειμμά τους ή στο τέλος μιας εξαντλητικής ημέρας να επισκεφθούν το καινούργιο κατάστημα Goody’s Burger House!

Φεύγοντας η Κωνσταντίνα, μας ρωτούσε επίμονα: «Ντία, Μαρία πείτε μου, σας άρεσε; Δεν ήταν τέλεια;». Εμείς όμως, είχαμε ήδη αποφασίσει να το καθιερώσουμε ως νέο στέκι, αλλά δεν της το είπαμε. Θα το καταλάβει την επόμενη εβδομάδα που θα ξαναπάμε. Εσείς ακόμα να το επισκεφθείτε; 


σχετικα αρθρα