Έχουν περάσει 35 χρόνια από τότε που η Farrah Fawcett, η Jaclyn Smith και η Kate Jackson έγιναν οι πιο διάσημοι «άγγελοι», και τώρα ήρθε η ώρα νέοι άγγελοι να φορέσουν τα τηλεοπτικά… φωτοστέφανα. Το ABC φέρνει στις οθόνες μας τρεις νέες Χολιγουντιανές κούκλες, δίνοντας για μια ακόμα φορά ζωή στο τηλεοπτικό τρίδυμο.
Οι νέοι «Άγγελοι» είναι η Minka Kelly, η Rachael Taylor και η Annie Ilonzech, ενώ στο ρόλο του Bosley θα δούμε τον Ramon Rodriguez.

Η προβολή των πρώτων επεισοδίων της σειράς στις ΗΠΑ αναμένεται το Σεπτέμβριο και οι «Άγγελοι» θα μεταφερθούν από το Λος Άντζελες στο Μαϊάμι. Μάλιστα, για να είναι σίγουροι ότι το remake δεν θα θεωρηθεί απομίμηση της προηγούμενης σειράς, οι άνθρωποι της παραγωγής αλλάζουν το look και τα μαλλιά των πρωταγωνιστριών. Η Rachael Taylor, η ξανθιά της παρέας, πρόσθεσε μήκος στα μαλλιά της, για να αποφύγει τη σύγκριση με τη Farah Fawcett.

Μία ακόμα διαφορά της νέας σειράς σε σχέση με την παλαιότερη είναι ο έντονα χιουμοριστικός χαρακτήρας της, καθώς έχουν αποφασίσει να ξεφύγουν από το σοβαρό αλλά και ιδιαίτερα σέξι ύφος των πρώτων «Αγγέλων». Από τις σκηνές της σειράς, θα λείπει αρκετά το γυμνό, ενώ θα είναι πολύ περισσότερες οι σκηνές δράσης.

Τέλος, στα γυρίσματα χρησιμοποιούνται πραγματικοί πεζοναύτες και άτομα των ειδικών δυνάμεων καταστολής, για περισσότερη αληθοφάνεια.Πηγή: myself.gr