Μύρισε Χριστούγεννα και όλες μας οι ημέρες είναι γεμάτες βόλτες στα μαγαζιά, συναντήσεις με αγαπημένους φίλους, συνδυασμένες πάντα με αγαπημένες γεύσεις και ροφήματα, που κατορθώνουν από την πρώτη γουλιά να μας βάλουν κυριολεκτικά μέσα στο πνεύμα των ημερών.

 Στα Flocafe Espresso Room η μαγεία των Χριστουγέννων αποκτά γλυκιά γεύση και μας καλεί να την απολαύσουμε όποια στιγμή της ημέρας το θελήσουμε προσφέροντάς μας τέσσερα διαφορετικά και άκρως γευστικά Χριστουγεννιάτικα ροφήματα.

 Και όταν λέμε γευστικά, εννοούμε ότι είναι τόσο ιδιαίτερα που θέλεις να τα παραγγείλεις όλα εκείνη τη στιγμή!

Θα ξεκινήσω με το Sweet Santa Claus που με πάει κατευθείαν πίσω στην παιδική μου ηλικία, όταν η σοκολάτα μπερδευόταν γλυκά με τη φράουλα. Σε αυτή τη γεύση τα Flocafe Espresso Room προσθέτουν και τριμμένο μπισκότο δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα!

Για τους λάτρεις της σοκολάτας συστήνω ανεπιφύλακτα το Choco Tale, την αμιγώς σοκολατένια ‘’αμαρτία’’: Ένα ολόκληρο σοκολατάκι δεσπόζει στο ποτήρι μου και αγκαλιάζεται από κροκάν φουντουκιού, δίνοντας την πιο ωραία γεύση στην ημέρα μου.

Εάν πάλι προτιμάτε κάτι με άρωμα καφέ και mood Χριστουγέννων, τα Flocafe Espresso Room θα σας δώσουν τη ‘’λύση’’ που λέγεται Apple Crumble. Το Apple Crumble, με άρωμα espresso, μήλο και κανέλα θα σας μεταφέρει αυτόματα σε μια εικόνα Χριστουγεννιάτικης ζεστασιάς.

Και επειδή το highlight των Χριστουγέννων είναι το κάστανο, το πιο εορταστικό ρόφημα, Merry Chustnut, είναι εδώ και περιμένει να το απολαύσεις. Η γεύση από το κάστανο αναμειγνύεται με το άρωμα του espresso και τη bitter σοκολάτα.

Έτσι η απόλαυση του ροφήματός σας, γίνεται αυτόματα εμπειρία!!!

Στον κατάλογο βέβαια θα βρείτε και όλα τα άλλα γνωστά και αγαπημένα είδη καφέ και ροφημάτων, αλλά και αλμυρές ή γλυκές επιλογές για να συνοδεύσετε τα ροφήματά σας, κάνοντας την επίσκεψή σας στα Flocafe Espresso Room ένα ολοκληρωμένο γευστικό ταξίδι.

Τα Χριστούγεννα θέλουν ιδιαίτερες γεύσεις και τα Flocafe Espresso Room τις έχουν και με το παραπάνω! 

Τέσσερα γευστικότατα ροφήματα, τέσσερις (και παραπάνω) λόγοι για να πάμε και αυτά τα Χριστούγεννα στα Flocafe Espresso Room!