current views are: 7

12 Ιουλίου 2018
Δημοσίευση21:30

Gastronomy Project στο ξενοδοχείου Bill & Coo στη Μύκονο

Η υψηλή γαστρονομία Διεθνούς επιπέδου συναντά την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα

Δημοσίευση 21:30’

Η υψηλή γαστρονομία Διεθνούς επιπέδου συναντά την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα

Οι λάτρεις της γαστρονομίας αναδεικνύουν το ανανεωμένο Gastronomy Project στο Bill & Coo για μια ακόμη χρονιά ως το hot spot του νησιού. Από το 2007 προσφέρει μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες σε μια προνομιακή θέση με μαγευτική θέα στο Αιγαίο, μόλις λίγα λεπτά μακριά από την καρδιά της πόλης της Μυκόνου.

Οι γευστικές εκπλήξεις που με δεξιότητα υπογράφει ο Executive Chef Ντίνος Φωτεινάκης, θα ενθουσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους. Η χρήση φρέσκων και εποχικών πρώτων υλών, με έμπνευση από την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και με την χρήση διεθνών τεχνικών εκτέλεσης, απογειώνουν όλες τις αισθήσεις.

Η γαστρονομική εμπειρία συμπληρώνεται αρμονικά με την πλήρως ανανεωμένη λίστα κρασιών και τα εντυπωσιακά κοκτέιλ του Bar Manager Παναγιώτη Ζωητού που προσφέρονται σε έναν λιτά αρχιτεκτονικό χώρο ολοκληρώνοντας το μαγευτικό τοπίο για απολαυστικές βραδιές.