Επτά συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες διοργανώνει από τις 19 έως τις 26 Σεπτεμβρίου, για ένατη χρονιά, το "Zithos Birthday Festival", όπως ανακοίνωσαν απόψε οι διοργανωτές, παρουσία γνωστών καλλιτεχνών της πόλης, σε συνέντευξη τύπου.
Οι τρεις πρώτες συναυλίες θα δοθούν στην πλατεία Αιγύπτου («Ζύθος» Λαδάδικα) στις 19,20, 21 Σεπτεμβρίου. Το φεστιβάλ ανοίγουν οι "Don’t Worry Beer Arty", την επόμενη μέρα παίζουν οι Α. Σουσάμογλου και οι Ν. Κατικαρίδης, Κ. Μακαβού με τις μπάντες τους, ενώ η τρίτη μέρα του πρώτου κύκλου κλείνει με τη συναυλία του Βασίλη Λέκκα.

Οι υπόλοιπες τέσσερεις θα γίνουν από τις 26 έως της 29 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Τσιρογιάννη (Ντορέ), όπου θα φιλοξενηθούν στη σκηνή ο Διογένης Δασκάλου και οι Monie & Monie Conniente, η Sindos Concert Band, οι Γ. Βαρδής και Γ. Λιανός και η τελευταία μέρα της διοργάνωσης κλείνει με συναυλία του Στέλιου Ρόκκου.

Το "Zithos Birthday Festival" αποτελεί πλέον δημοφιλή θεσμό για την πόλη καθώς χρονιά με χρονιά αυξάνεται η συμμετοχή του κοινού και στη σκηνή του έχουν φιλοξενηθεί τα προηγούμενα χρόνια γνωστοί καλλιτέχνες, όπως οι Μ. Πλέσσας, Μ. Μητσιάς, Κ. Χατζής, Λ. Μαχαιρίτσας, Λουδοβίκος των Ανωγείων, Λουκιανός Κηλαηδόνης, Χ. Θηβαίος, κ.α.