Οι Forced Entertainment, η δυναμικότερη βρετανική ομάδα του θεάτρου της επινόησης, "devised theatre", επιστρέφει στο BIOS για τρίτη φορά. H τελευταία τους παράσταση διερευνά τις ιδέες και τα κλισέ γύρω από το αίσθημα της ελπίδας καθώς και την αβέβαιη φύση της προσμονής, δημιουργώντας σενάρια για το μέλλον και σύντομες αφηγήσεις που αφορούν την αισιοδοξία και την απελπισία.
Το Tomorrow’s Parties βασίζεται σε ουτοπικές και δυστοπικές προβολές, στις αισιόδοξες ιστορίες που λέμε στον εαυτό μας και στις χαρές της εφευρετικότητας που προκύπτουν από την έρευνα και μετουσιώνονται σε μια παράσταση. Από αυτές τις υποθέσεις, τις ονειροπολήσεις και τις έντονες, αλλά χιλιοειπωμένες ιστορίες, η νέα περφόρμανς των Forced Entertainment θα κινηθεί σε διαφορετικές κατευθύνσεις και σε άλλου είδους εικασίες, όπως το ρεαλιστικό, το προσωπικό και το ξεκάθαρα φανταστικό. Το Tomorrow’s Parties είναι οι Forced Entertainment σε προσωπική και κωμική εξομολόγηση, μία παιχνιδιάρικη, νοσταλγική και σε στιγμές εκστατική ματιά στο μέλλον, στο απίθανο και στο πιθανό.

Οι Forced Entertainment σχηματίστηκαν το 1984 και από τότε τα έξι μέλη της ομάδας έχουν επιτύχει μια μοναδική καλλιτεχνική σύμπραξη για ένα τέταρτο του αιώνα, επιβεβαιώνοντας την θέση τους στην πρωτοπορία του σύγχρονου θεάτρου.

30.09.2011 έως 02.10.2011

Συντελεστές της παράστασης

Σύλληψη & δημιουργία: Forced Entertainment
Σκηνοθεσία: Tim Etchells
Ερμηνεία: Cathy Naden, Robin Arthur
Σκηνικά: Richard Lowdon
Φωτισμοί: Francis Stevenson
Bios

Πειραιώς 84, 16354 Αθήνα , Τηλ: +302103425335, http://www.bios.gr/
Τιμές Εισιτηρίων

20€, 15€ (φοιτητικό)


Πηγή: elculture.gr