Καλλιτέχνες, μόνιμοι συνεργάτες της γκαλερί Myrό παρουσιάζουν έργα τους και επιλέγουν έργα ομότεχνών τους σε έκθεση με την οποία εγκαινιάζεται η νέα περίοδος λειτουργίας του συγκεκριμένου χώρου τέχνης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η έκθεση, με την οποία προβάλλονται οι συνεργάτες της γκαλερί και το πολυσχιδές του έργου τους και αναδεικνύεται μέσα από μια ποικιλία προσεγγίσεων η εικαστικότητα που μπορεί να έχει κάθε δημιουργία, δεν επικεντρώνεται σε μία τεχνική.

Η έκθεση στην οποία συμμετέχουν -μεταξύ άλλων- οι Νίκος Βαβάτσης, Βάσια Κατσαρέλα, Κική Κολυμπάρη, Καίτη Λαγιαμπίδου, Μαρία Λαδόμματου, Philippe Laferriere, Χριστίνα Μήχου, Παναγιώτης Μπερεδήμας, Ειρήνη Μωυσίδου, Θανάσης Πάλλας, Λάζαρος Πάντος, Κώστας Παπαργύρης, Ορφέας Παυλίδης, Μαρίνα Προβατίδου, SER, Μιχάλης Τσακουντής, θα είναι ανοικτή για το κοινό από την 1η Σεπτεμβρίου και τα επίσημα εγκαίνιά της θα γίνουν την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου.

O χώρος Τέχνης Myrό ξεκίνησε τη λειτουργία του την άνοιξη του 2010, δίνοντας ένα ξεχωριστό στίγμα στα καλλιτεχνικά πράγματα της Θεσσαλονίκης μέσα από το project "Container" που σηματοδότησε τη πρώτη περίοδο του χώρου και δημιούργησε συνέργειες.

Η γκαλερί Myrό βρίσκεται Νικηφόρου Φωκά 8, στη περιοχή του Λευκού Πύργου και θα λειτουργεί από 1 έως 30 Σεπτεμβρίου, κάθε μέρα εκτός Δευτέρας και Κυριακής, και συγκεκριμένα Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 11.00 - 14.00 & 17.00 - 21.00, Τετάρτη και Σάββατο 11.00 - 16.00.