Την Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό σε μια συναυλία που θα δώσει, απόψε, στο Θέατρο Βράχων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» στο Βύρωνα. Πρόκειται για τη μοναδική συναυλία που θα φιλοξενήσει το Θέατρο Βράχων φέτος το καλοκαίρι και αναμένεται να προσελκύσει πολλούς μουσικόφιλους.

Η νεαρή πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια ταξίδεψε φέτος, με ''καλοκαιρινή'' διάθεση σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και στην Κύπρο, με μελωδικά τραγούδια, ξένα και ελληνικά τραγούδια, διασκευασμένα με το δικό της ιδιαίτερο τρόπο. Αυτά τα τραγούδια θα ακούσει το κοινό στο Θέατρο Βράχων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» στο Βύρωνα σε ένα πρόγραμμα βασισμένο στη μοναδική φωνή και παρουσία της.

Από τη συναυλία δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις, αφού στη σκηνή μαζί της θα ανέβουν οι φίλοι της, Νατάσσα Μποφίλιου, Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης και το συγκρότημα Imam Baildi που θα δώσουν ο κάθε ένας τους το προσωπικό του στίγμα και μαζί με την Ελεωνόρα θα τραγουδήσουν γνωστές και αγαπημένες τους επιτυχίες.

Την ενορχήστρωση και την επιμέλεια του προγράμματος έχει αναλάβει ο Γιώργος Ζαχαρίου, ενώ επί σκηνής την πλαισιώνουν οι καταξιωμένοι σολίστες: Ματί Παλαιολόγος - πλήκτρα, Ευριπίδης Ζεμενίδης - κιθάρα & τραγούδι, Δημήτρης Μουτάφης - Μπάσο, Γρηγόρης Συντρίδης-Τύμπανα.

Το κοινό μπορεί να προμηθευτεί τα εισιτήρια από τα καταστήματα Μετρόπολις και Public, ενώ η τιμή τους ανέρχεται στα 12 ευρώ.Πηγή: protothema.gr