Συμπλήρωσε 25 χρόνια solo καριέρας και φρόντισε να το γιορτάσει την ημέρα των γενεθλίων του. Ο λόγος για τον Sting που ανέβηκε στη σκηνή του Beacon Theatre στη Νέα Υόρκη και μαζί του ανέβηκαν και διάσημοι σταρ της μουσικής όπως οι Stevie Wonder, Billy Joel, Bruce Springsteen, Will.i.am, Mary J Blidge και η Lady Gaga.

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς όμως, ήταν η εμφάνιση στη σκηνή του Robert Downey Jr, ο οποίος τραγούδησε δίπλα στον Sting και μάλιστα τα πήγε εξαιρετικά και αποθεώθηκε το κοινό. Στο τέλος της συναυλίας τραγουδιστές και κοινό ευχήθηκαν τραγουδώντας στον Sting το «Happy Birthday». Φυσικά στο Beacon Theatre βρισκόταν και η συζυγος του Trudie Styler, ντυμένη με μια κολλητή χρυσαφί τουαλέτα.

Τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν στο Ίδρυμα Robin Hood για τους άπορους. Ο ίδιος ο Sting μιλώντας πριν τη συναυλία τόνισε πως δεν πιστεύει ότι έχουν περάσει 25 χρόνια. «Το να ακούω κομμάτια μου που δεν έχω ακούσει ή τραγουδήσει εδώ και χρόνια είναι απίστευτο. Τα πιο γνωστά μάλιστα συνειδητοποιείς ότι έχουν και μία σημασία για τον κόσμο, αφού ο καθένας τα έχει συνδέσει με κάποιο γεγονός στη ζωή του και αυτό είναι το πιο απίστευτο για εμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διάσημος τραγουδιστής.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο:

Πηγή: gossip-tv.gr