Την Πέμπτη 6 Oκτωβρίου η Nalyssa Green και το κουαρτέτο της - που απαρτίζεται από την ίδια στη φωνή, τα πλήκτρα, την κιθάρα και το θέρεμιν, τον Bagg στα τύμπανα, τα κρουστά, το μπαγλαμαδάκι και το sampler, τον Spir στο μπάσο, τα πλήκτρα, τα κρουστά και την κιθάρα και τον Stam στην κιθάρα και το μπάσο - παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα ηχητικών συνθέσεων που ξεκινάει από τα όρια της ακουστικής φολκ προσέγγισης και μέσα από ψυχεδελικές συνθέσεις και συνθ ποπ εξάρσεις, φτάνει ως το μέταλ.

Η Nalyssa Green κυκλοφόρησε μια συλλογή τραγουδιών με τίτλο "Barock". Το "Barock" αποτελεί μια νέα υβριδική έννοια η οποία σηματοδοτείται από μνήμες άλλων εποχών: το κλασικά ωραίο μεταφρασμένο σε μια γλώσσα σύγχρονη. Πρόκειται για μια σταχυολόγηση ερεθισμάτων μέσα από τα κατάστιχα του πριν.

Η Nalyssa σήμερα νιώθει έτοιμη να προχωρήσει από το πριν στο μετά. Σ' αυτό το μεταίχμιο του θεωρητικού (πάντα) χρόνου θέλει να διοργανώσει μια γιορτή. Μια γιορτή που ως άλλη πανάρχαια τελετή δε θα εξυμνεί την αρχή, ούτε το τέλος, αλλά την συνέχεια. Γιατί άλλωστε όλα είναι κύκλος.

To “Barock” θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά σε βινύλιο με bonus cd από την Inner Ear τον ερχόμενο Οκτώβριο. Αυτή την εποχή ετοιμάζει το δεύτερο album της που αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2012.

Πηγή: elculture.gr