Είναι ίσως από τους λίγους ηθοποιούς που έχουν αρνηθεί να ενσαρκώσουν τον James Bond. Ο λόγος για τον Hugh Jackman, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως όταν το 2006 είχε μια ευκαιρία να αναλάβει τον ρόλο του θρυλικού πράκτορα 007 στην ταινία «Casino Royale», απέρριψε την πρόταση.

«Μου τηλεφώνησαν από το πρακτορείο μου και μου είπαν: "Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για σένα για τη νέα ταινία του Μποντ. Ενδιαφέρεσαι"» ανέφερε ο 43χρονος ηθοποιός στο Press Association.

«Εκείνη την εποχή, δεν ενδιαφερόμουν. Ετοιμαζόμουν για τα γυρίσματα του «X-Men 2» και το «Wolverine» ήταν αυτό που εκείνο τον καιρό μονοπωλούσε το ενδιαφέρον μου» εξήγησε ο πρωταγωνιστής του φετινού Real Steel -η οποία μάλιστα παρέμεινε στην κορυφή του αμερικάνικου box office για δεύτερη εβδομάδα.

«Δεν ήθελα να ενσαρκώσω δύο τόσο δυνατούς χαρακτήρες ταυτόχρονα» πρόσθεσε ο Hugh Jackman.
Έτσι ο ρόλος ανατέθηκε στον Ντάνιελ Κρεγκ, αλλά ωστόσο ο Jackman δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ενσαρκώσει στο μέλλον τον James Bond.

«Θεωρώ ότι κάθε αρσενικό σε κάποια στιγμή της ζωής του έχει σκεφτεί τον ρόλο του James Bond. Μπορεί τότε το timing να μην ήταν σωστό, αλλά μπορεί να είναι κατάλληλο αν προκύψει ξανά ενδιαφέρον για μένα στο μέλλον».ΠΗΓΗ: tovima.gr