Γυρίσματα στη Νέα Υόρκη θα πραγματοποιήσει η νέα ταινία Μπάτμαν, με τις διαδηλώσεις του κινήματος Occupy Wall Street να συνεχίζονται στην πόλη. Άλλο που δεν ήθελε ο Κρίστοφερ Νόλαν, ο οποίος, όπως αναφέρουν πληροφορίες, θεωρεί ότι οι διαδηλώσεις αποτελούν ένα πρώτης τάξεως «σκηνικό» για τον μασκοφόρο εκδικητή. Η ταινία με τίτλο The Dark Knight Rises αναμένεται να πραγματοποιήσει γυρίσματα στις 29 Οκτώβρη στη Νέα Υόρκη.

Δεν αποκλείεται, βέβαια, να γνωρίσει και την... οργή των διαδηλωτών: άλλωστε το alter ego του, ο Μπρους Γουέιν είναι ένας πολυεκατομμυριούχος (είδος κατά του οποίου στρέφονται οι διαδηλωτές).

Η εταιρεία παραγωγής Warner Bros και το γραφείο του δημάρχου της πόλης βρίσκονται σε επαφή, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Η παραγωγή ζήτησε ανθρώπους να κάνουν μικρές εμφανίσεις στην ταινία, αναφέροντας ότι αυτή εκτυλίσσεται «σε μία πόλη που πολιορκείται από το έγκλημα και τη διαφθορά» και αναφέρει ότι ζητά ηθοποιούς να ερμηνεύσουν ρόλους «ληστών και μισθοφόρων», αστυνομικών και στρατιωτών.

Αν και η εταιρεία έχει δηλώσει ότι δεν θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα στο πάρκο Ζουκότι, «καταφύγιο» του κινήματος Occupy Wall Street, η εφημερίδα Los Angeles Times αναφέρει ότι δεν αποκλείεται ο Κρίστοφερ Νόλαν να επιδιώξει να πραγματοποιήσει γυρίσματα σε σημεία διαδηλώσεων.

Τα γυρίσματα αναμένεται να πραγματοποιηθούν την τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη και την πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη.

Στην ταινία που θα βγει στις αίθουσες το 2012, πρωταγωνιστούν εκτός από τον Κρίστιαν Μπέιλ, τον Μάικλ Κέιν και τον Γκάρι Όλντμαν, οι Αν Χάθαγουεϊ (σε ρόλο Catwoman), Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ, Μαριόν Κοτιγιάρ και Τομ Χάρντι.

Θεωρείται ότι αυτή θα είναι η «επική κατάληξη στον μύθο του Σκοτεινού Ιππότη» -τουλάχιστον με σκηνοθέτη τον Νόλαν.

 

 

 

Πηγή: in.gr