Το six d.o.g.s γίνεται 2 χρονών και με πλήρη συνέπεια και ακρίβεια στις 27 Οκτωβρίου θα κάνει ένα μεγάλο πάρτυ προς τιμήν όλων των φίλων, συνεργατών και των ανθρώπων που καθημερινά κάνουν αυτό το χώρο να σφύζει από ζωή. 

Ακριβώς πρίν ένα χρόνο στα γεννέθλια του six d.o.g.s παρουσιάστηκε το νέο Τechno live σχήμα Electroguzzi με live instruments.

Για φέτος λοιπόν θα έχουμε κοντά μας για πρώτη φορά το ντουέτο των Skinnerbox, ένα σχήμα που κινείται μουσικά στα ίδια πλαίσια και φυσικά είναι παιδί του πιο κοντινού μας συνεργάτη, της Βερολινέζικης Βpitch Control, όπως επίσης από το roster της ίδιας εταιρείας θα μας επισκεπφτεί η  Αerea Negrot γνωστή σε όλους μας από τους Ηercules & Love Affair που πριν λίγο καιρό ήταν στην πόλη μας. Αυτή τη φορά όμως η μαγευτική αυτή avant guarde προσωπικότητα θα παρουσιάσει το solo project της και είμαστε σίγουροι θα σας εντυπωσιάσει.

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Glacial, το νέο live σχήμα του Lemos, και θα κλείσει ο Pan, ιδρυτής του ένTECHNO festival και μεγαλοκαρχαρίας της ομάδας του six d.o.g.s, μαζί με τον δικό μας εγχώριο BPitcher, Mr. Statik.


Πηγή: elculture.gr