Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Indiewire, η Τζέσικα Τσαστέιν θα υποδυθεί την Νταϊάνα σε μια νέα ταινία για την αγαπημένη πριγκίπισσα των Βρετανών.
Ο τίτλος του φιλμ είναι «Caught in Flight» και αφορά στην ερωτική ιστορία της Πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον γεννημένο στο Πακιστάν γιατρό Χασνάτ Καν.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γερμανός Ολιβερ Χιρσμπίγκελ και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάρτιο στο Πακιστάν, την Ανγκόλα, τη Νότια Γαλλία και το Παρίσι.

Πρόκειται για ένα ειδύλλιο που ξεκίνησε το 1995 όταν η Νταϊάνα γνώρισε τον καρδιοχειρουργό και κράτησε δύο περίπου χρόνια. Παρ' όλα αυτά η ιστορία έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι το 2008 όπου ο Χασνάτ Καν αποκάλυψε το εν λόγω love story στην βρετανική εφημερίδα «The Telegraph».

Σύμφωνα με όσα ο ίδιος ανέφερε οι δύο τους υπήρξαν πολύ ερωτευμένοι και η Πριγκίπισσα Νταϊάνα σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο να ασπαστεί το Ισλάμ προκειμένου να παντρευτούν. Φημολογείται μάλιστα πως είχε ταξιδέψει μέχρι το Πακιστάν προκειμένου να γνωρίσει την οικογένεια του Χασνάτ.

Να θυμίσουμε ότι ο Ολιβερ Χιρσμπίγκελ είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας «Downfall» του 2004, η οποία αναφερόταν στον Αδόλφο Χίτλερ, ενώ την Τζέσικα Τσαστέιν που εντυπωσίασε στην ταινία «The Tree of Life», θα την δούμε επίσης στην νέα ταινία του Τζεφ Νίκολς «Take Shelter», αλλά και πλάι στους Ρέιφ Φάινς και τον Τομ Κρουζ στις ταινίες «Coriolanus» και «Horizons» αντίστοιχα.
πηγή: tovima.gr