Η Επιτροπή Νέων της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και η Kourd Gallery, διοργανώνουν εικαστική έκθεση νέων Ελλήνων καλλιτεχνών με τίτλο «Νέοι Καλλιτέχνες σε… κρίση».
Η έκθεση, θα εγκαινιαστεί από την Πρόεδρο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, κυρία Αικατερίνη Τζιτζικώστα, την Τρίτη 15 Νοεμβρίου και ώρα 20:00, στην Kourd Gallery (Φαναριωτών & Κασσιανής 2, Λυκαβηττός) και θα διαρκέσει, έως το Σάββατο 26 Νοεμβρίου.

Παράλληλα, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, θα λάβει χώρα εκδήλωση/ξενάγηση -ανοιχτή για το κοινό- με την συμμετοχή δημοσιογράφων, των καλλιτεχνών της έκθεσης και του Πρεσβευτή Καλής Θελήσεως της Επιτροπής Νέων της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, διεθνούς φήμης τενόρου, κύριου Μάριου Φραγκούλη με στόχο την ανταλλαγή απόψεων για την καλλιτεχνική προσέγγιση της κρίσης μέσω των εκτιθέμενων έργων.  

Καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν:

Όλγα Αλεξοπούλου, Θωμάς Αποστόλου, Αύγουστος Βεïνόγλου, Πέτρος Ζαφείρης, Νικόλαος Κόνιαρης, Μαρία Μίχου, Μαρίτα Νιάκαρου, Τάνο Παπαδόπουλος, Μιχαήλ Παρλαμάς, Φωτεινή Πούλια, Μαγδαληνή Τιάμκαρη, Θωμάς Τουρναβίτης, Μαρία Χρυσού