Ο Keith Richards αποκάλυψε πως θα μπει στο στούντιο με τους Ronnie Wood και Charlie Watts για «τζαμαρίσματα», πυροδοτώντας σειρά φημών που αναφέρονται σε νέες ζωντανές εμφανίσεις των Rolling Stones.  
Μια συνέντευξη του Keith Richards στο περιοδικό Rolling Stone πυροδότησε σειρά ιντερνετικών δημοσιευμάτων, που έχουν να κάνουν με πιθανή αντάμωση των μελών των Rolling Stones και επί σκηνής.

Πιο συγκεκριμένα, ο κιθαρίστας του θρυλικού συγκροτήματος αποκάλυψε πως θα περάσει αρκετές ώρες σε στούντιο του Λονδίνου μαζί με τους Ronnie Wood και Charlie Watts τον προσεχή μήνα, όχι για ηχογραφήσεις αλλά γιατί «μερικές φορές, εκείνο που χρειάζεσαι είναι να κρατάς την επαφή».

Έστω και κατά τρία τέταρτα λοιπόν, η συνάντηση αρκούσε για να ξεκινήσει μια κουβέντα περί καινούριας περιοδείας των Rolling Stones, ειδικότερα από τη στιγμή που τον επόμενο χρόνο συμπληρώνονται πενήντα χρόνια ζωής από την ίδρυση τους. Το πώς αυτά θα εορταστούν παραμένει ακόμα άγνωστο, ωστόσο το επικείμενο… ξεμούδιασμα τους ίσως να αποτελεί οιωνό για νέες μουσικές περιπέτειες.

Ο ίδιος ο Keith Richards άλλωστε ευχήθηκε κάτι τέτοιο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μακάρι να ξαναπαίξουμε live. Θα ήθελα πολύ να δω εάν η παλιά φλόγα υπάρχει ακόμα». Για να συμβεί αυτό βέβαια πρέπει πρώτα να ξεπεραστούν οι όποιες διαφορές φαίνεται να έχουν ξεσπάσει μεταξύ του και του Mick Jagger, που εξηγεί και την απουσία του τελευταίου από τα τζαμαρίσματα στην αγγλική πρωτεύουσα.

Προς το παρόν, ό,τι πιο απτό μπορούμε να έχουμε στα χέρια μας από το συγκρότημα, είναι η επανέκδοση του «Some Girls» στις 21 Νοεμβρίου.

Πηγή: tospirto.net