Για τρίτη χρόνια η διαδικτυακή πλατφόρμα Artaz διοργανώνει την έκθεση με τίτλο «ΕΚΠΛΗΞΗ» για να ενισχύσει τη ΜΚΟ Κλίμακα . Η Κλίμακα είναι γνωστή για την πολύ αξιόλογη δουλειά που κάνει με τους άστεγους και η έκθεση είναι μια θαυμάσια ιδέα για να γίνει ευρέως γνωστή η δουλειά των ανθρώπων εκεί και φυσικά να ενισχυθεί οικονομικά σε δύσκολους καιρούς.

Τριακόσιοι καλλιτέχνες έχουν δημιουργήσει ειδικά για την έκθεση ένα έργο τέχνης σε ενιαία διάσταση (18 x 24 εκ.) και σε ενιαία συμβολική τιμή (50 €). Ο τίτλος της έκθεσης έχει σχέση με το ότι το έργα είναι υπογεγραμμένα  μόνο στην πίσω πλευρά τους κι έτσι η ταυτότητα του δημιουργού διατηρείται μυστική και αποκαλύπτεται μόνο μετά την αγορά του έργου. Οι καλλιτέχνες είναι από διάσημοι και καταξιωμένοι μέχρι φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών.

Η έκθεση των έργων έχει ήδη ξεκινήσει on line στο artAZ. http://www.artaz.gr. Μέχρι τις 17 Νοεμβρίου θα ανεβαίνουν, σε καθημερινή βάση, εικόνες από νέα έργα. Από τις 18 εως και τις 20 Νοεμβρίου τα έργα θα εκτίθενται ζωντανά στην Τεχνόπολη ενώ την Κυριακή θα πουληθούν -με σειρά προτεραιότητας πάντα.

Πηγή:  www.lifo.gr