Καταξιωμένοι και οι δυο με κοινή αφετηρία την προσήλωσή τους στο ελληνικό τραγούδι, οι Παντελής Θαλασσινός και Μελίνα Κανά θα συναντιούνται από την ερχόμενη Παρασκευή και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στον Σταυρό του Νότου.
Ο πρώτος πρωταγωνιστεί εδώ και χρόνια στην ελληνική μουσική σκηνή για τις πολύ μεγάλες προσωπικές του επιτυχίες αλλά και για τις δημιουργίες που έχει χαρίσει σε άλλους καλλιτέχνες. Συνεργασίες του με τους Γιάννη Μαρκόπουλο, Γιώργο Χατζηνάσιο, Γιάννη Σπανό κ. α. έχουν αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις.

Στο πρόγραμμά του μας παρουσιάζει επιτυχίες του όπως «Τα Σμυρναίικα τραγούδια», «Ανάθεμά σε», «Εισιτήριο στην τσέπη σου», «Καράβια Χιώτικα» με στόχο να παρασύρει το κοινό του σε ένα πάρτυ όπου «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε». Επιπλέον, έκπληξη για το κοινό θα είναι η παρουσίαση πέντε ακυκλοφόρητων τραγουδιών του από τη νέα του δισκογραφική δουλειά.

Από την άλλη μεριά η Μελίνα Κανά, με την χαρακτηριστική εκφραστικότητα επί σκηνής και τη βραχνάδα στη φωνή της, μετά από πολλές επιτυχημένες συνεργασίες και περιπλανήσεις στα διάφορα είδη του ελληνικού πενταγράμμου, επιστρέφει πιο ολοκληρωμένη, και γεμάτη εμπειρίες στο κοινό της για να θυμίσει στους παλιότερους και να γνωρίσει στους νεότερους το ευρύ, ιδιαίτερο και πολύ ξεχωριστό ρεπερτόριο της.

Το «Αερικό», τα «Μεταξωτά», το «Μιλώ για Σένα», «Βάλε Κρασί» και άλλες αξέχαστες επιτυχίες από συνεργασίες της, όπως με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, τον Σωκράτη Μάλαμα και φυσικά με τον Παντελή Θαλασσινό.

Μαζί τους εμφανίζονται οι Γιάννης Αγγελόπουλος τύμπανα, Δημήτρης Γασσιάς βιολί, Δημήτρης Θεοχάρης πιάνο, πλήκτρα, Φίλιππος Λευκαδίτης κρουστά, Γιώργος Μακρής πνευστά, Νίκος Μέρμηγκας μπουζούκι - λαούτο, Γιώργος Πάντος κιθάρες, Γιάννης Πλαγγιανάκος μπάσο.


Info
Ώρα προσέλευσης: 22.00 - Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή (Φραντζή και Θαρύππου 35 - 37, Ν. Κόσμος) - τηλ. κρατήσεων: 210 9226975. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο από 25/11. πηγή: tovima.gr