Το 4FASHIONSHAKE IV, το fashion project του OZON RAW πραγματοποιείται την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στο Θέατρο Παλλάς
Μια γιορτή, που συνδέει τη μόδα με τη σύγχρονη τέχνη, παρέχοντας τη δυνατότητα σε καλλιτέχνες και designers από την Ελλάδα και το εξωτερικό να εκφράσουν καινούργια concept και να μιλήσουν με διαφορετικούς τρόπους για εκείνο το κομμάτι της μόδας που γοητεύει και συγκινεί. 

Αυτή τη φορά η ιδέα χτίζεται σαν ένα κουαρτέτο σε 4 κινήσεις. Οι 4 συμμετέχοντες: ο Shaun Samson από το Λονδίνο, η Anouk Kruithof από το Άμστερνταμ, η Ελευθερία Αράπογλου με το label digitaria από την Αθήνα και ο Vladimir Karaleev από το Βερολίνο θα μοιραστούν την ίδια σκηνή, ενώ ο τόνος, η ένταση, τα χρώματα και τα μέσα θα μεταμορφώνονται καθώς η μια κίνηση θα οδηγεί στην επόμενη.

Ταυτόχρονα, το πρόγραμμα του 4FASHIONSHAKE IV εμπλουτίζεται με την παρουσία επί σκηνής του Athens String Quartet, που θα ερμηνεύσει το μουσικό θέμα που επιλέχθηκε για τη φετινή καμπάνια 'Κουαρτέτο σε 4 κινήσεις'. Επιπλέον, στην οθόνη του Παλλάς θα προβληθεί το fashion film των Suzie Q. και Leo Siboni, με τίτλο 'Nuptialis: is this real life', που σκηνοθέτησαν για το Motwary*Mastori Studio και το οποίο βραβεύτηκε στα πλαίσια διαγωνισμού που διοργάνωσε η Diane Pernet και το ASVOFF, με την υποστήριξη της γαλλικής Vogue.Πηγή: elculture.gr