Η Ρίτα Αντωνοπούλου εγκαινιάζει τη χειμερινή περίοδο του Γυάλινου Cabaret στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο με την μουσική παράσταση / Cabaret «Βερολίνο Παρίσι - Nα θυμάσαι τι ξεχνάς» από τις 3 Δεκεμβρίου.
Μια σύγχρονη παράσταση Cabaret σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη όπου συνυπάρχουν τραγούδια μουσικές και κείμενα. Τραγούδια που έγραψαν τη δική τους ιστορία σε Παρισινά και Βερολινέζικα cabaret, μουσικές που γεννήθηκαν για τις ανάγκες μουσικών παραστάσεων στο μεσοπόλεμο, τραγούδια της μεταπολεμικής Ελλάδας και τέλος, πέντε καινούργια τραγούδια για τις ανάγκες της παράστασης σε μουσικές Μάριου Στρόφαλη.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου, ταξιδεύει στις μουσικές σκηνές της Ευρώπης του μεσοπολέμου, με βασικούς σταθμούς το Βερολίνο και το Παρίσι, σε μια παράσταση που επιχειρεί να μας θυμίσει τι ξεχάσαμε. Η περιπέτεια των χαμένων ερώτων, των χαμένων επαναστάσεων η περιπέτεια χαμένων ονείρων και ιδεολογιών περνά από τον κόσμο των cabaret και καταλήγει κάπου κοντά μας - σήμερα - σε περίοδο κρίσης, σε μια χώρα γνώριμη και άγνωστη όσο ποτέ.

Μαζί της ο ηθοποιός Άγγελος Μπούρας στο ρόλο ενός σύγχρονου κομπέρ. Τα κείμενα της παράστασης υπογράφουν οι: Δημήτρης ΑποστόλουΚωνσταντίνος Μάγνης καιΘέμης Μουμουλίδης.


Πηγή: elculture.gr